Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nyheder

Rød stork på gavlen

Det har allerede virket, at der har været storkebesøg i sognet, idet der nu er 9 storke på skolens vestgavl. Den nyeste stork har rødt halstørklæde og er den 3. røde blandt 6 blå.
Velkommen til Horne Sogn til den lille pige og tillykke til de nybagte forældre.

Fruerlund here we come!

Der er gode chancer for storke i Fruerlund, idet 6 storke gik rundt på marken ved Hornelund 41. Det er sikkert unge fugle, der er kommet op fra Tyskland, så det er ikke sikkert, at de er interesserede i reder endnu.
-Men et flot syn.
Hvem ved, om der er plads nok på skolens gavl med den trafik?

Nærbilledet er taget af Frank K. Hansen Lundagervej, resten af Keld Jochumsen

8 storke på skolens gavl!

I dag kom der 2 nye storke med blå halstørklæder på skolens vestgavl. Det er ikke tvillinger denne gang, så vi kan ønske 2 forældrepar tillykke med deres små drenge og ønske drengene velkommen til Horne sogn.
8 storke i slutningen af april måned, det tyder godt for resten af året!

De seneste 2 storke, vi er vist kommet ind i en stime af drenge!
2 piger og 6 drenge.

Ny dør i våbenhuset

Der er kommet ny egetræsdør i våbenhuset. Døren er en tro kopi af den gamle dør, der er blevet kopieret på Maskinsnedkeriet “Phønix” i Varde. Den flotte dør er om muligt endnu flottere på indersiden, hvor der er mange fine detaljer. Så der er noget at kikke på næste gang, man skal til gudstjeneste. Døren kan sikkert holde i flere hundrede år, så det er en sikker investering.
Den midlertidige dør er heldigvis udskiftet, den har helt sikkert givet anledning til en del undren!

Tilflyttere til Fruerlund?

Hvis ikke det lykkes med storke i reden i år, så har storkelaget sikret sig, idet de har sat stærekasser hele vejen op af masten. Tilflyttere skal der til! Stork og stær starter begge med st.., så forskellen er nok ikke så stor?

Så er der født tvillinger.

Torsdag kom der 2 blå storke op på skolens gavl. Der er født tvillinger! Det er virkelig noget, der tæller godt!
Tillykke til de nybagte forældre og velkommen til Horne Sogn til de 2 drenge.

Kloak-separering, sommerplan

Her er vores tidsplan for arbejderne indtil sommer. Vi er lidt bagefter ift. retableringen, men dette har entreprenøren fokus på. Den overordnede tidsplan for kloaksepareringen af hele Horne, er rykket en smule pga. udfordringerne på Klokkedoj og vi forventer at være færdige omkring april 2022. Vi også har lavet en aftale med Mie fra ingeniørfirmaet NIRAS, om at hjælpe os med tilsyn og byggeledelse, så hende vil I også kunne møde på projektet. Hvis I møder hende på gaden og har spørgsmål til projektet, skal I være velkomne til at tage fat i hende.

Mvh. Kenneth, DIN Forsyning”

Svævebane og sansegynge

I weekenden blev legepladsen i Vikingelunden gjort færdig med såvel svævebane som sansegynge. Nu mangler der kun et mere farbart underlag, og nogle børn der leger på redskaberne, så jeg kan få taget de rigtige billeder!