Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nyheder

Den 18. stork er en pige

Skolens gavl er nu flot prydet, nu med 9 drenge og 9 piger storke, 18 i alt. Den sidste stork har et rødt bånd og velkommen til Horne og tillykke til pigens forældre.

Pigestork med glimt i øjet.
Gavlen har nu 18 storke, men der er plads til flere.

End ikke storken holder sommerferie

Nu er der 17 storke på skolens gavl. Den sidste nye er med blåt halstørklæde. Altså 8 piger og 9 drenge. Det ligner da efterhånden en klasse!!
Velkommen til Horne Sogn til den nyfødte dreng og tillykke til de nybagte forældre.

Møbelrenovering

Mange har oplevet Vikingelundens ler i løbet af foråret. Nu er det heldigvis et overstået stadium.
Selv borde og bænke i grillhytten var mærket af leret, idet der var gået på dem med beskidt fodtøj. Leret lod sig vaske af, så Frederik Lauridsen var nød til at slibe møblerne af og give dem en ny gang olie.
Nu står de som nye igen!

Så sås der græs..

Som det sidste prik over i’et, sås der nu græs i Vikingelunden.
Christian Andersen planerer området med en rotorharve, hvorefter Aksel Hansen sår græs. Aksel har regnet ud, at han skal gå over 5 kilometer for at nå hele vejen rundt, idet såmaskinen kun dækker 1 meter!

Der bliver Torvedag i år!

Torvedag lørdag den 21. august 2021

Allerede nu skal du tænke over, om du skal have en stand, enten som forening eller som privat person. Det er gratis at have en stadeplads og Torvedagsudvalget stiller 1 stk. bord til rådighed.

Tilmelding til Torvedagen som stadeholder, skal ske senest 8. august. Men hvorfor vente så længe? Tilmeld dig nu!
Tilmelding til jochumsen@bbsyd.dk

OBS! Prisen for særlig indsats

I Horne uddeles ”Prisen for særlig indsats” til en person eller flere, som på den ene eller anden måde har gjort en forskel i sognet. Det er HIF, HIP og Horne Sogneforening, der uddeler pokalen for en særlig indsats ved torvedagen. Det er ikke hvert år, at prisen uddeles, men når der er en anledning på baggrund af en særlig indsats. Emnerne/ kandidaterne kan indstilles af foreninger og enkeltpersoner. Herefter vurderes kandidaterne af foreningerne og de sidste års pokalmodtagere.
Kandidaterne skal indsendes med en begrundelse til Keld Jochumsen. jochumsen@bbsyd.dk senest den 10. juli 2021.

Kloak-separering, Update 25/6-21 og invitation

Som I ved, har det været en hård omgang med kloaksepareringen indtil videre her i Horne. Især udfordringerne med vand nedefra og vand oppefra på Klokkedoj, gav store problemer. Vi tror på at det værste er overstået, og vi ser nu fremad, men der er stadig et stykke vej før vi når i mål. Udfordringerne har gjort at vi først forventer at være færdige til sommer næste år. Vi har sammen med entreprenøren lavet en overordnet tidsplan for arbejderne i Horne, således I kan se hvornår vi forventer at være på hvilke veje.

Torsdag d. 1. juli kl. 15-17 er vi, DIN Forsyning, sammen med NIRAS og Harry Andersen til stede på kroens parkeringsplads. Vi vil være vært for en kop kaffe m.m., så kom forbi til en uformel snak.

Byggepladsen holder sommerferie i uge 28, 29 og 30.

Jeg håber at se jer på torsdag og ønsker jer en god sommer.

Mvh. Kenneth, DIN Forsyning”