Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nyheder

Tirsdags-gang.

Så startes der med gåture om tirsdagen igen. Vi mødes ved krokethuset og går en time i mindre grupper.
Start den 2. marts kl. 09.00.

En blå stork på skolens gavl

De sidste dages gode vejr har lokket en stork til sognet. For ikke at forkøle sig, havde den et blåt halstørklæde på!
Velkommen til Horne sogn til den lille nye og tillykke til de nybagte forældre med den lille dreng.

Vi bygger nye boliger i Horne – vær med fra start, og sæt dit præg på din drømmebolig

Kære borger i Horne by og sogn.

Horne by og sogn skal være et attraktivt sted at bo, i alle faser af livet. Der skal være tryghed og nærhed for især de yngste og de ældste, derudover skal der fortsat være gode boliger og fritidsaktiviteter for alle. Vi ønsker at tiltrække yngre tilflyttere, hvor vi samtidig fastholder alle nuværende indbyggere, herunder de unge, de yngre mellem 30 og 60, og de lidt ældre, da alle bidrager aktivt til vores lille samfund.

Vi må dog erkende at der mangles boliger, både til de ældste beboere men også til nye børnefamilier. Dette har en arbejdsgruppe arbejdet målrettet på de sidste måneder.

Det er vigtigt for os at få en fornemmelse af efterspørgslen efter nye boliger, derfor har vi udarbejdet et kort spørgeskema, som vi håber du/I vil udfylde.

Det er muligt at besvare spørgeskemaet på www.horne-varde.dk. Derudover kan besvarelsen sendes pr. mail til vision@horne-varde.dk, eller afleveres i postkassen i Dagli´ Brugsen i Horne.

Alle besvarelser der er modtaget senest torsdag d. 25. februar er med i lodtrækningen om 2 gavekort á kr. 300,- til Dagli´ Brugsen i Horne.

Herunder finder du/I 9 spørgsmål. Nogle spørgsmål besvares ved at afkrydse i felterne, andre spørgsmål er helt åbne spørgsmål, hvor vi håber I vil uddybe svaret.

Hvis I har spørgsmål eller yderligere kommentarer hører vi MEGET gerne fra jer. I kan kontakte Carsten Bøttcher direkte på 4080 6270 – bedst efter kl. 19:00

Tusind tak for dit/jeres bidrag – det betyder alt i vores fortsatte arbejde i Vision Horne.

Med venlig hilsen

Vision Horne og Boliggruppen         

Velkommen til Horne,
  en lille storby – et dyrebart sted, 
hvor noget er småt, men alt er godt 

Kloak-separering og vinter

Vinteren har fået fat, og det betyder desværre, at vi er nødt at standse vores anlægsarbejder i en periode. Vi forsætter så længe som muligt på Klokkedoj, men de andre hold må standse pga. frosten. Det er meget svært at sige, hvornår vi præcist kan starte op igen. Der skal være en periode med tøvejr, før vi for alvor kan sætte skovlen i jorden igen, men vi holder øje med vejrudsigten, og går i gang igen så snart det er muligt.

Mvh. Kenneth, DIN Forsyning

Så skal der kælkes!

Det er nu, man skal benytte lejligheden til at besøge Hornes “Alpine”landskab på Habrehøj.
Godt nok er sneen lidt slidt, men den kan bruges. Vejret er jo i øjeblikket helt norsk, så det er med at komme afsted.
For de der ikke bor i gåafstand, så parkeres der bedst på Lundagervej, hvor der er rigeligt med plads.
I området er der også fugle at se på. Mens jeg tog billederne kom der 2 musvåger flyvende. Ofte er der også fiskehejre.
Bakken hedder Habrehøj, hvorfor ved jeg ikke. Da jeg var barn kaldte vi den “Kromandens banke”, dog udtalt på jysk! Jorden, hvor bakken ligger, hørte til gården Højvang (Højvang nr. 1, overfor Børnehaven). Ejerens far havde været kromand, så det hænger ved!

Et sjældent syn

Det er ikke et sjældent syn, at se børnehaven på tur i såvel Vikingelunden og på kælkebakken, men at der også er sne, er usædvanligt!

Ugens Corona Historie

En hilsen fra vores alle sammens Hal-Ulla:

Jeg/vi om nogen savner alle de glade folk fra vores dejlige lokalsamfund – der er ufattelig stille i Horne Idrætspark 🙈🙈🙈
Men men men – I skal alle have tusind tak for jeres støtte – de gange vi har haft TakeAway har I været så gode til at bestille 🤗
🤗🤗
Og vi er klar igen i februar 💪💪💪 (se længere nede)

Når det er sagt så er min hverdag temmelig trist – MEN så er det jo rigtig dejligt vi har 2 vidunderlige børnebørn, som kan få lidt kvalitetstid i Horne 😉😉😉

Så konklusionen er at corona har givet en større og bedre samhørighed med familien og ikke mindst børnebørnene

– Ulla Lindvig

PIZZA I MORGEN?

DU KAN NÅ AT BESTILLE INDTIL KL. 22 MANDAG AFTEN.

Bestilling skal ske til Ulla Lindvig på tlf. 25 13 86 96. Både til pizza i morgen tirsdag d. 9.februar og International Pandekagedag d. 16.februar.

Sammen i bevægelse – konkurrence

DGI, Dansk skoleidræt med flere står bag projektet ”sammen i bevægelse”. Herunder ses et lille udsnit fra DGI´s hjemmeside.

”I 2021 skal vi alle ud at gå – sammen og hver for sig. Gåture gør godt for kroppen, og frisk luft og motion er godt for sjælen – og så er det pærelet, socialt og drønhyggeligt.”

Dette fantastiske projekt skal vi naturligvis være en del af. Vi håber i alle vil deltage, men især håber vi at skolebørnene hopper på cyklen og tager denne udfordring op.

Vi kan love jer, at I får masser af frisk luft og skønne naturoplevelser.  Der vil hver uge være 2-3 opgaver fordelt rundt i hele sognet. Opgavernes placering er indtegnet på et kort, som kan ses her på horne-varde.dk

Du skal altså bevæge dig ud til den markerede lokation på kortet for at finde opgaven.

Når du har løst opgaven, skal besvarelsen registreres herunder, her er det vigtigt at du registrerer dig med samme navn hver gang. Der er en lille præmie til alle deltagere der lander i TOP3.

Vi forventer at dette fortsætter i flere uger, og der vil være en helt særlig præmie til den deltager der har deltaget flest gange.

Deltag her!