Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nyheder

Asfaltering af Mælkevejen og en del af Stadionvej

På onsdag d. 8/2 asfalteres Mælkevejen og en del af Stadionvej frem til hallens sydlige indkørsel. Når asfalteringen er afsluttet sidste på eftermiddagen, skal adgangen til hallen ske fra den sydlige indkørsel.

Vejene vil blive gjort klar og afrettet til asfalt mandag og tirsdag. I kan hjælpe entreprenøren ved at parkere på de tilstødende veje, de dage arbejdet står på.

Der fortsættes med de nye kloakledninger på både Stadionvej og Gunderupvej. Der er også ved at blive etableret nye vandledninger på Gunderupvej.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte mig eller Mie fra NIRAS.

Kenneth: 27741448

Mie: 51364896

Mvh. Kenneth, DIN Forsyning

Med venlig hilsen
 
Kenneth Nybo Pedersen
Anlægsingeniør
 design_logo
E-mail:knpe@dinforsyning.dk
 
Direkte:74747217
Mobil:27741448
 
Arbejdssted: Ulvsundvej 1, 6715 Esbjerg N
design_line
DIN Forsyning – Ulvsundvej 1 – 6715 Esbjerg N – 7474 7474 – www.dinforsyning.dk
 
Følg os på LinkedIn og facebook for aktuelle nyheder og dialog.

Vand i søen

Den megen regn har haft gavnlig virkning på vandstanden i søen i Vikingelunden.
Vandtilførslen kommer fra drænene i skoven, og vandet løber lystigt til.
I øjeblikket er vandstanden kun ca. 7 cm fra overløbsrøret på sydsiden af søen.
Et flot syn med den store vandflade.

Mange Horneborgere var til kur


Det er efterhånden blevet en god tradition med en nytårskur i Horne Hallen. I år var godt 50 borgere i alle aldre mødt frem for at ønske hinanden godt nytår, spise stuvet hvidkål og frikadeller samt høre lidt om det forgangne år.
Halinspektør Thorkild Lindvig havde håbet at 2022 blev et normalt år på bagkant af coronaen.
– Men sådan gik det ikke helt. Foreningslivet har haft svært ved at komme tilbage på normalt niveau. Vi var spændte på, hvordan det ville gå med banko. Det kører heldigvis godt, og der er kommet nyt liv til hjælperne. Det går også rigtig godt i Ullas køkken. Der har stort set ikke været lukket en dør siden marts, sagde Thorkild Lindvig.
Også rydningen af Smedegrunden blev nævnt, men der er lige nogle ting, der skal samles op på, inden det kapitel er færdigt.
– Kloakarbejdet har alle I Horne mærket til, og hallen går ikke ram forbi. Vi kan håbe, at det er færdigt til sommerferien. Vi har da lov til at være optimister.
Ved indgangen til et nyt år håber halinspektøren, at det bliver muligt at holde fast i fester, foreningsliv og udvikling i 2023 og kom med en lille bøn om hjælp.
– I september får vi en stor hundeudstilling, og da får vi brug for en del frivillige hjælpere. Jeg håber, at I er klar til at hjælpe igen.

Kort over Vikingestien

Udviklingsgruppen omkring Vikingestien har lavet et kort med alle stierne indtegnet. Kortet er sat op i Info-tavlen ved toilethuset i Vikingelunden. På kortet er der signaturforklaring, således at man kan se, om det er faste-stier eller trampe-stier, hvilket er vigtigt, når man skal vælge rute.
Stierne starter i vest ved det gamle rensningsanlæg ved Klokkedøj, og ender helt ude i øst ved “Verdens ende” hvor Bjerremose- og Gunderup bæk løber sammen. Ligeledes er fundstedet for guldspænderne og sølvmønteskatten aftegnet med en kopi af vores runesten, der er placeret på kirkegården.
Brug Vikingestien, en del af os trænger sikkert til motion i det nye år!

Godt nytår til alle.