Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Børnegrupper

Børn har brug for relationer

Vi ønsker at værne om vores skønne by, dens liv og det sammenhold, som altid har stået stærkt i byen.
Vi har dagplejere, to års pladser, børnehave, skole, sfo, et godt foreningsliv, mange hyggelige sociale arrangementer og en dejlig Brugsforening. Det er vigtigt at være en del af og støtte op om disse.

“Men hvem kan mit barn gå til gymnastik med?” og “Hvem skal det egentlig gå i skole med?”. Det er ikke alle, der trods vores lille samfund egentlig ved, hvem ens barn skal/kan vokse op med og få nære relationer til. Det er ærgerligt, for de nære relationer børnene imellem er så vigtige for vores lille by. Ligeledes er relationerne forældrene imellem også vigtige, for vores børn spejler sig nemlig i vores adfærd, og hvis vi værner om det sociale, om sammenholdet og om byen, så gør vores børn det også.

Vi har derfor besluttet, at oprette børnegrupper på Facebook, som skal hjælpe jer til at vide, hvem jeres børn er på årgang med, og hvem de forskellige forældre er. Kender du nogen, som ikke er i gruppen, men har barn som tilhører årgangen, er du velkommen til at tilføje forældrene.

Vi vil bestræbe os på at skabe nogle sociale arrangementer, men I er også mere end velkommen til selv at mødes på kryds og tværs.

                    Børnegruppe 2022, Horne
                    Børnegruppe 2021, Horne

                    Børnegruppe 2020, Horne

                    Børnegruppe 2019, Horne

                    Børnegruppe 2018, Horne

                    Børnegruppe 2017, Horne

                    Børnegruppe 2016, Horne

                    Børnegruppe 2015, Horne