Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Horne Skole

En del af Trane Skole og Børneby

Afdelingsleder Merete Bonnen Jensen

Afdelingsleder: Merete Bonnen Jensen. Tlf. 30320441
Mail: mebo@varde.dk

0. – 6. klasse – ca. 85 børn og 13 voksne

Horne Skole er en lille afdeling, der siden 2012 har sammenlæst klasser på alle årgange. Vores hverdag starter altid med morgensang, fælles beskeder og her klapper vi af elever der har fødselsdag –
det giver en særlig god start på dagen.
Fra august 2018 er vi en del af Horne Børneby, hvilket betyder at vi er i et fællesskab med børnehaven Regnbuen.

Kontakt Merete og så en snak om at skifte til Horne Skole

Horne Skole er en oprindelig en gammel landsbyskole fra 1903 og startede med elever i 1. til og med 3. klasse. Her var der 2 faste lærere samt et par vinterlærerinder der underviste alle eleverne. I dag er vi en skole fra børnehaveklasse til og med 6. klasse. Vi er mange flere personaler og har ingen vinterlærerinder. Vi er en skole der er udvidet af flere omgange. Skolens første bygning fra 1903 er den fritliggende bygning. Herefter, fra 1939, kom skolebygningen med skorstenen og gymnastiksalen. Så en klassefløj i 1960/61 og til sidst bygningen mod SFO fra 1997.

Kært barn mange navne. Horne Skole var en selvstændig Skole indtil 2012. Her blev den en filialskole til Tistrup Skole og derved til Horne-Tistrup Skolerne. I 2018 blev vi Børneby og til Trane Skole & Børneby.

Her i den lille afdeling af Trane Skole & Børneby værdsætter vi nærhed og tryghed. I vores skole kender alle børne og voksne hinanden med navn. Vi elsker at starte dagen fælles og med morgensang. Her giver det alle mulighed for at sige godmorgen til hinanden, og give de fælles beskeder der er og så må vi ikke glemme, at vi klapper ad alle fødselarer – store som små. Vi ynder fællesskabet og det, at passe godt på hinanden.

Skoledistrikt

Hvis du er i tvivl om dit barn hører til, kan du se et kort her!

Afd. Horne Skole har sammenlæst klasser siden 2012 og vi er dygtige til det. Der arbejdes på flere niveauer i fagene og socialt giver det børnene flere klassekammerater. Her kan vi lege store og små imellem hinanden. Skolevennerne fra 6. klasse har et ansvar og viser omsorg for børnehaveklassen, og derved sikrer vi, at de får tryg skolestart. Fagligt forventer vi noget af vores elever, det gør ikke noget, at de står lidt på tær :). Vi følger dem og deres udvikling gennem test og dernæst vejledning af vores fælles læsevejleder.

Udeskole er vi optaget af. Lige nu har vores indskoling en hele udeskoledag om ugen. Her går de fast i Fælleshaverne. Fælleshaverne er et fantastisk sted der er lavet i et samarbejde med stærke kræfter fra 4H. Til december er vi udeskolecertificeret og har gennemgået et forløb med DGI. Målet var at blive endnu dygtigere til udeskole for så, at skubbe det endnu mere ind og ud i hverdagen.

Vi er altså en afdeling, der har er fokus fællesskab, tryghed, faglighed og udeskole.

Hjemmeside: Se skolens hjemmeside her

Facebook: Trane Skole og Børneby – Horne

HUBI -støtteforening

Artikler om og med skolen

Contact