Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Udklædte børn væltede hallen


Til hverdag er de Malte, Bertram, Mie og Marie, men søndag havde de været i skabet med udklædninger og forandrede sig til strikkekurv, flagstang, diverse dyr, en blå New Holland traktor, en fødselsdagskage med lys i og ikke at forglemme diverse dyr og personer fra Frost-universet.
Ikke mindre end 180 børn og forældre indtog Horne hallen, da spejderne, HUBI og Horne Menighedsråd inviterede til fastelavnsfest.
– Det er svært at få armene ned med sådan en opbakning, lyder det fra arrangørerne, og hallens personale iført hat og butterfly i harlekin-tern blev næsten væltet omkuld af begejstring og travlhed med at servere både pølser og fastelavnsboller.
 – Det sjoveste ved at være her er at slå katten af tønden, mente Mie Bach Burkarl, der fyldte otte år lørdag og således fik to sjove dage i rap.
Der var fire tønder – to af pap til de mindste og to af træ til de større børn. Den ene trætønde var temmelig genstridig, så slikket fra de andre tønder var spist, da Hjalte Dammark Jensen, 8 år, kunne knytte næven og kåres som kattekonge.
– Det var svært. Vi skulle slå rigtig hårdt, siger Hjalte.
Der blev kåret både kattekonger, kattedronninger og bedste udklædninger i fire grupper.
De bedste udklædninger var i yngste gruppe djævel, haj og giraf, i næstyngste gruppe, julegave, hundelort og blæksprutte, i næste gruppe flagstang, dådyr og Harry Potter, mens en blyant, en skraldespand og en bulldozer løb med titlerne blandt de ældste børn – udklædninger, som vidner om en helt utrolig fantasi hos børnene og deres forældre.
Bente Jacobsen HornePosten
Foto: Leif Sønderskov

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):