Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Petanquebaner åbnet med ørnenæb


En gris, to personer og tre kugler – til hver. Så er banen kridtet op til et spil petanque på det nye anlæg ved kroketbanerne i Horne.
Verner Baagøe og Lars Juul Jensen klippede den røde snor over med et ørnenæb, da banerne blev indviet med lidt forsinkelse.
– Vinterens regn betød, at anlægsarbejdet blev forsinket, og så kom nedlukningen som følge af coronaen, men nu er vi klar, sagde formanden for Horne IF, Svend Jensen.

35 borgere var mødt frem til morgenkaffe, snoreklipning og petanque på de to baner, som halinspektør Thorkild Lindvig har anlagt.
Svend Jensen understregede, at coronareglerne om afspritning og afstand også gælder på banerne, mens Verner Baagøe gennemgik reglerne, inden deltagerne med højt humør og større eller mindre held smed både gris og kugler af sted. Der er kugler i klubhuset til rådighed for spillerne, og der er også magneter, som kan løfte kuglerne op. Dermed kan folk i alle aldre blive petanquespillere.
Hver tirsdag klokken 13.30 er der spillere på banen, og Verner Baagøe og Lars Juul Jensen er klar til at give gode råd hver torsdag klokken 17.

Bente Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):