Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hundene var i centrum

1800 hunde af 202 forskellige racer har kronede dage på Horne Stadion.
De bliver puslet om, friseret og nusset, så de fremstår i deres bedste form, når de bliver præsenteret i ringen både sammen med deres racefæller og på tværs af racer. Og indimellem slapper de af i de telte, deres ejere har opstillet både på kroketbanen og på opvisningsbanen.
Dansk Kennel Klubs nationale og nordiske udstilling var et stort tilløbsstykke af både to- og firbenede. Der var således mere end 1000 tilskuere lørdag, og mange af dem var benovet over, at der var meget stille på stadion. Man hørte stort set ingen gøen, selvom cirka 900 hunde var samlet.
Hundene er delt i 10 grupper med fem grupper lørdag og fem grupper søndag, og de blev bedømt af 15 dommere lørdag og 13 dommere søndag.
– Det har fungeret perfekt. Der er intet at sætte en finger på, så jeg vil slås for, at udstillingen i 2023 også kommer til Horne, siger Anette Erdmann fra stævneledelsen.
Mange frivillige var i gang, og de havde nok at se til hele lørdagen. Sandwich, drikkevarer og grillpølser gik som varmt brød.
– Det er utrolig svært på forhånd at bedømme, hvor meget vi skal bruge, så jeg har hentet flere pølser til søndag, siger Ulla Lindvig.
Søndag kommer en masse nye hunde og hundeejere, som bliver bedømt fra kl. 10. Det hele slutter af med kåring af udstillingens bedste hund på tværs af alle racer. De fem første hunde er klar til finalen.

Hundeudstillingen bliver opdelt i 2 indlæg. Én for lørdag og derefter én for finaledagen søndag.
Dette kæmpe arrangement fortjener positiv omtale, som altså hermed følger i 2 afsnit.
Der skal også tilføjes at TV Syd var på pletten lørdag. Også Tistrup News kom forbi lørdag.

Ref. Bente Jakobsen, Horneposten.

Billeder. Leif Sønderskov

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):