Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Det nye år fejret med kur

50 store og små Horneborgere var tirsdag til nytårskur i Hornehallen – en kur, som en kur skal være med champagne, en tale om det forgangne år, lækker mad og masser af hyggesnak.
Formanden for Horne Idrætspark, Søren Dahl, stod for talen.
Den varme sommer gav masser af udfordringer for ikke mindst landmændene og gav også anledning til en fornyet debat om klimaforandringer. Han var nu ikke sikker på, 2018 var den varmeste sommer i mands minde. Han kunne selv huske nogle varme somre i 1970erne, og hans far havde fortalt om hedebølger i både 1947 og 1959.

Han tog også fat i det meget brugte ord “paradigmeskifte”, som i hvert fald er parti lancerede i forbindelse med flygtningepolitikken.
– Vi lærte også Lindholm at kende. For en del år siden blev der opbevaret medicin til bekæmpelse af mund- og klovsyge på øen, da det var meget giftigt. Øen bliver nu renset og gjort klar til at modtage nogle asylansøgere.
Inden han ønskede alle et godt nytår, vendte han blikket mod det lokale. Sognet har fået den tredje blomst, og mange har været med til at lave en udviklingsplan.
– For Idrætsparken var 2018 et rigtig godt år ikke mindst takket være de mange frivillige, som er grundstenen i Idrætsparken. 2019 bliver også et godt år med fastelavnsfest i marts og en udstilling med 2500 hunde i august. Det bliver stort.
Ulla og Thorkild Lindvig stod for maden, stuvet hvidkål og frikadeller, som de traditionen tro fik masser af ros for.
Bente-Horneposten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):