Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

De gode grin stod i kø

Scenen til årets HIF-revy var sat med en musiker, en assisterende instruktør, to instruktører, tre teknikere, tre scenehjælpere, syv personer på scenen og 180 tilskuere i hallen. Den sammensætning var en god cocktail, for endnu engang måtte tilskuerne konstatere, at de havde overværet en helt forrygende revy, og det kvitterede de for med masser af gode grin og taktfaste klapsalver.

Halvdelen havde varmet op med varm mad fra Hos Os, og der måtte sættes ekstra borde op, inden tæppet gik for ”revyen går i hundene”. Det gjorde den så ikke, men hunde var et gennemgående tema i en revy, der kom godt rundt i sognet og havde tvistet en masse sjove historier fra det forgangne år. Der var mange højdepunkter lige fra Torben Ellegårds vurdering på 176 mia. kroner for et stykke jord over Poul Henning Guldagers arbejde med Hornemanden, to kendte kvinders daglige gåtur, Søren Jensens problemer med elcyklen, Majbritts alvorlige fodskade på Porsevej, hundeproblemer i Asp til det stille nummer fra en bænk i Vikingelunden med et festfyrværkeri af en afslutning med en flok piger til vinsmagning i teltet.

Efter mange år med dirigentstokken har Kurt Burkarl trukket sig lidt tilbage og overladt hovedansvaret for revyen til de to unge Burkarl’er, Randi og Simon, og det gjorde de godt. Der var fart over feltet og styr på både sceneskift og præsentation af numrene.

Traditionen tro benyttede Horne IF pausen til at udnævne årets navn. Det blev Jakob Vig for sin store indsats i bestyrelsen siden 2011, for sin hjælp med teknikken i mange sammenhænge og sit arbejde med sportsfesten.

– Jakob har svært ved at sige nej, når nogen har brug for hjælp. Han er også viljestærk, så hvis der er noget, han ikke vil, kan han næsten ikke overtales, sagde HIF-formand Svend Jensen.
Bente Jacobsen HornePosten, foto: Mads Jeppesen

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):