Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

To nye butikker åbner i Horne

To nye butikker er åbnet i Horne Erhvervspark – den ene med meget af alt, og den anden med et mere smalt sortiment.
Lotte Hansen fra Kvong har fyldt hylderne med sminke, legetøj, nips, brugsting, tøj og mange andre ting, mens genboen i Horne Erhvervspark, Kristian Pedersen fra Lunde hovedsageligt sælger voksduge suppleret med små modelbiler og lidt andet legetøj.
De vil holde åbent to dage om ugen – foreløbig onsdag og lørdag, da det passer sammen med Lotte Andersens arbejde som social- og sundhedshjælper.
– Jeg har også en Facebook-side, hvor jeg næsten på daglig basis sælger mine ting. Det hele begyndte med, at jeg solgte mine egne ting. Det blev lidt kedeligt i længden. Så fandt jeg ud af, at jeg kunne opkøbe restlagre. Det er sjovt, men jeg har ikke plads til det hele derhjemme, så jeg er nødt til at have en fysisk butik, siger Lotte Andersen, der i 10 år har boet på Solvangen.
Kristian Pedersen hjalp sin datter og svigersøn i gang med en butik. Den overtog han senere og drev ved siden af sin hovedbeskæftigelse som mekaniker, og nu satser han på voksduge i metermål. – voksduge i alskens farver og med mange forskellige motiver.
– Det sidst nye er øko-duge, som kan komme i vaskemaskinen ved 40 grader og er utrolig behagelige at arbejde med, siger Kristian, som meget sigende kalder sig “Kristian Dug”.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):