Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Spørgeskema – Blomstrende Landsby

Hele sognet fik sammen med den sidste Horne Posten udleveret et spørgeskema. Flere har spurgt ind til, hvad det er og her kommer svaret.

Vi håber I vil udfylde den og enten aflevere den til jeres vejformand eller aflevere den i brugsen. 

 

Vi er i Horne blevet enige om, at vi vil gå videre med ‘Blomstrende Landsby‘, som bl.a. Årre og Næsbjerg allerede er. Et af kravende for at blive en del af ‘Blomstrende Landsby’ er, at vi skal undersøge via et spørgeskema hvordan borgerne synes det er nu og hvad ønsker til fremtiden vil være.

 

 

“En betingelse for udvikling er, at Horne Sogn kender sig selv. Historien, kulturarven, de grundlæggende holdninger og værdier, der har skabt og bidraget til udvikling af Horne Sogn, kan med fordel bringes frem i lyset.

Vi laver en analyse, der beskriver landsbyen før, nu og i fremtiden gennem faktuelle oplysninger og tal. Omfanget skal være af en sådan karakter, at alle borgere, i og omkring landsbyen, efter gennemlæsning har et klart, faktuelt billede af Horne Sogn, hvor I bor eller kunne tænke Jer at bosætte Jer.

Fundamentet for Horne Sogns udvikling er de ressourcer, der er til stede nu, i morgen og i fremtiden. Vi bør være bevidste om dette, og sikre at den viden altid er til rådighed for borgere, turismeaktører, erhvervslivet, foreninger, kommune og andre, der arbejder med udvikling i forhold til os.”

Spørgeskemaet kan hentes ved at trykke her

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):