Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dagplejer Jonna Bjerregaard Pedersen

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er dagpleje-1024x769.jpg

Dagplejer siden: 2021

Husdyr: Katten Lillebror og hundene Karlson og Ajax. Udenfor har vi kaninen Olga og gederne Ronja, Vilma og Vigga.

Jeg lægger vægt på: Jeg er som person smilende, rolig, tålmodig og omsorgsfuld. Hos mig er der plads til hvert enkelt barn, med plads til masser af knus og kram. Jeg vægter højt, at alle er en del af gruppen, og at der er plads til fjol og alvor. Jeg elsker udelivet og alle de oplevelser, der kan komme ud af en pind, vandpytter eller en regnorm. Vi er ude i alt slags vejr. Når vi er på tur, kan det være til naboens bondegård eller alle 4H dyrene.


Når I vælger pasning hos en dagplejer, så er jeres barn sammen med den samme voksen, der modtager og afleverer. Det giver god mulighed for en snak om, hvordan barnets dag har været.

I dagplejen har vi tid og ro til det enkelte barn og giver børnene en hjemlig hverdag med tryghed, omsorg og læring gennem leg, alderssvarende aktiviteter, glæde og sjove oplevelser.

Vi har store barnevogne og cykler, så vi kan komme på tur og følge årstiderne. Vi besøger også jævnligt de andre dagplejere, så børnene kender dem og deres hjem. Vi tager bl.a. på legeplads eller til sø, skov og hede og følger dermed sæsonerne på landet tæt.

Det betyder meget for os at være en del af nærmiljøet og vi besøger børnehaven, fælleshaverne, stadion og Vikingelunden. Vi holder fælles arrangement sammen med børnehave og skole en gang om året.

Vi går i legestue om mandagen i Horne Hallen en gang om ugen fra september til og med maj. Vi er der hele dagen og børnene lærer de andre børn og dagplejere at kende, hvilket er en fordel, når barnet skal i gæstepleje ved ferie, fri og sygdom. Vi nyder at være sammen om pædagogiske aktiviteter, som styrker barnet motorisk og socialt. Vi har besøg af bogbussen, ser teater og hvad vi ellers finder på.

Vi arbejder med ”de styrkede læreplaner” og sørger for at få flettet alle læringsområderne ind i vores leg og dagligdag.

Vi øver de praktiske færdigheder med f.eks. påklædning og toilettræning, børnene deltager i borddækning og andre praktiske hverdagsting, da vi mener det styrker deres selvstændighed og selvværd.

Vi rummer alle børn, også børn med særlige behov og har en dagplejepædagog tilknyttet, som vejleder os som tilsynsførende.

Ud fra den brede viden vi har omkring små børns behov og udvikling, kan vi sammen med forældre og pædagog sørge for hjælp fra talepædagog, fysioterapeut, sundhedsplejerske og andre med specielle kompetencer, hvis der er brug for det.

Vores dagligdag ser nogenlunde sådan ud:

  • Kl. 6.30 til ca. kl. 9 kommer børnene – de som kommer tidligt har mulighed for at spise morgenmad
  • Kl. 9-11 formiddagsmad (brød + frugt), derefter aktiviteter, ture, leg og udeleg
  • Kl. 11-12.30 sund frokost som ofte består af rugbrød med forskelligt pålæg og grønt eller måske noget andet spændende. De fleste puttes derefter i egen barnevogn eller på madras. Dagplejen har en kostpolitik, som vi følger.
  • Efter middagsluren er der brød og frugt. Derefter leg til vi siger tak for i dag.

Dagplejen har åbent fra kl. 6-17, fordelt så dagplejeren har 48 timer åbent om ugen.

Vi vægter sikkerhed højt både inde og ude og alle har førstehjælpskursus.

Dagplejen er røgfri.

Håber det har jeres interesse og det er muligt at kontakte Dagplejen på mail: dagplejen@varde.dk for nærmere oplysninger.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er dagpleje-hal-1024x768.jpg

Contact