Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Påskeæg fyldte Vikinge-lunden


120 børn og voksne gik Skærtorsdag på jagt i Vikingelunden efter påskeæg, som var lagt ud fem forskellige steder.

– Jeg fandt dem alle sammen. Det var sjovt. Jeg fandt dem selv, for far og mor fandt ingen, fortæller Magnus, 9 år, der var på påskejagt med sine søskende, Astrid 6 år og Ebbe 3 år samt sine forældre, Jannie og Esben Svane.
– Det var et perfekt arrangement. Vi kom rundt i hele Vikingelunden og så, hvad der er lavet, og hvad der er på vej. Det er et godt sted til mange aktiviteter for hele familien, siger Jannie Svane.
Og står det til arrangørerne, Silke de Groot, Anne Mette Bøtcher og Serena Reffs Kristensen, er det ikke sidste gang, at børn og voksne bliver aktiveret i Vikingelunden.
– Påskeæggejagten var en pludselig idé, og vi fik hurtigt sat rammerne og fordelt opgaverne mellem os, siger Anne Mette.
Ideen opstod i Vision Horne, og både Brugsen og Horne IF sagde ja til at være sponsorer. Desuden tilbød en borger at fjerne alle hundelorte på ruten.
– Vi lavede en liste over opgaver og lancerede æggejagten på Facebook, og så strømmede det ind med tilmeldinger. Vi er vildt begejstret over opbakningen. Vi vil evaluere det hele på Facebook, så borgerne kan skrive deres mening og gerne komme med ideer til nye aktiviteter, siger Silke.
– Ja, der er så mange muligheder i Vikingelunden. Vi skal bare have ideerne og forstå at udnytte rammerne, siger Anne Mette.
Bente Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):