Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mange Horneborgere var til kur


Det er efterhånden blevet en god tradition med en nytårskur i Horne Hallen. I år var godt 50 borgere i alle aldre mødt frem for at ønske hinanden godt nytår, spise stuvet hvidkål og frikadeller samt høre lidt om det forgangne år.
Halinspektør Thorkild Lindvig havde håbet at 2022 blev et normalt år på bagkant af coronaen.
– Men sådan gik det ikke helt. Foreningslivet har haft svært ved at komme tilbage på normalt niveau. Vi var spændte på, hvordan det ville gå med banko. Det kører heldigvis godt, og der er kommet nyt liv til hjælperne. Det går også rigtig godt i Ullas køkken. Der har stort set ikke været lukket en dør siden marts, sagde Thorkild Lindvig.
Også rydningen af Smedegrunden blev nævnt, men der er lige nogle ting, der skal samles op på, inden det kapitel er færdigt.
– Kloakarbejdet har alle I Horne mærket til, og hallen går ikke ram forbi. Vi kan håbe, at det er færdigt til sommerferien. Vi har da lov til at være optimister.
Ved indgangen til et nyt år håber halinspektøren, at det bliver muligt at holde fast i fester, foreningsliv og udvikling i 2023 og kom med en lille bøn om hjælp.
– I september får vi en stor hundeudstilling, og da får vi brug for en del frivillige hjælpere. Jeg håber, at I er klar til at hjælpe igen.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):