Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Krokethold er dansk mester

De Danske Mestre. Jørgen Søndergård, Erling Anthonsen, Bente og Frede Rasmussen

Forventningerne til Horne IFs krokethold i 1. division var store forud for de danske mesterskaber i Vildbjerg, men de var ikke for store. Holdet kom hjem med mesterskab og pokal til et klubhus, hvor den røde løber var rullet ud, hvor masser af mennesker med Horne IFs formand, Svend Jensen, i spidsen var troppet op, og hvor stemningen matchede et dansk mesterskab.

Mesterholdet i landets næstbedste række bestod af Erling Anthonsen, Jørgen Søndergaard samt Bente og Frede Rasmussen. De blev også danske mestre sidste år, dengang i 2. division, men de måtte i år kæmpe hårdt for titlen. Holdet startede lidt svagt lørdag, men kom utrolig stærkt igen søndag og kunne tage mesterskabet, hvis den sidste kamp blev vundet samtidig med, at den nærmeste konkurrent tabte. Det skete, og dermed lå tre hold lige med hver ni sejre i 16 kampe. Derfor måtte regnestokken i brug, og resultatet blev en sejr til Horne-holdet med fem points foran nummer to. 

Og så kunne jublen bryde løs.
Førstepladsen i den lokale 1. division, som sendte holdet til DM, betyder, at de fire Horne-spillere rykker op i landets bedste række og kan i næste sæson sætte “superligaspiller” på visitkortet.

For Ref. Bente Jakobsen Horneposten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):