Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

4-H Dyrskue fejrer 60-års Jubilæum

Børne Dyrskuet som var nr. 60 i rækken blev fejret med maner. Der var som sædvanlig mange flotte udstillinger, 86 i alt. Uddeling af præmier til flotte kager, heste, kaniner, fugle og meget andet.

Kagerne var meget dekorative, og kunne ikke skjule, at der var 60-års jubilæum, og under auktionen fik den også lige et nøk op i prisen på grund af jubilæet.

I programmet kunne man se at Carsten Knudsen fra de Nattergale ville underholde, som blev et morsomt indlæg. Som en sidste opvisning trak Varde Garden op med en musikalsk tato, flot og vel disciplineret som altid.

4-H er en ungdoms organisation som beskæftiger mange børn og unge, som ser ud til at være en god ambassadør for fremtiden bæredygtige landbrug. Det lyste også helt igennem, ved at de unge mennesker er meget behjælpelige, som man kunne oplevede i de forskellige boder, hvor udbuddet var stor og betjeningen hurtig og behagelig, det er også rart, når mange mennesker skal beværtes, der var langt over 1000 besøgende til denne den 7. i rækken ved Hindsig Ridecenter, som har perfekte rammer for et sådant arrangement.

Foto og Ref. Leif Sønderskov. Var måske ikke helt opdateret på alle 4-H aktiviteter, men det var mine gode indtryk, som jeg fik med hjem af Børne Dyrskuet på en solbeskinnet efterårsdag.

4-H = Hånd, Hoved, Hjerte og Helbred.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):