Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kloakseperering: Kirkebakken/Stadionvej spærres fra 24/1

Vi går i gang med at separatkloakere den gennemgående vej Kirkebakken/Stadionvej i Horne. Derfor bliver vejen spærret for gennemkørsel fra den 24. januar 2022.

Vi starter på strækningen fra Engkanten til Hornelund og bevæger os stille og roligt mod nord i små bidder, til vi er ved udkanten af byen. Når hovedkloakholdet er forbi de enkelte sideveje tager et andet kloakhold disse veje. Dvs. først Hornelund, derefter Mælkevejen, Gunderupvej og Fabriksvej. Vi afslutter til sidst med strækningen på Kirkebakken mellem Klokkedoj og Engkanten.

Der bliver selvfølgelig skiltet for omkørsel, og alt efter hvor vi er henne på Kirkebakken/Stadionvej, vil omkørslen ændre sig. Vi ved godt, at afspærringen vil være generende for trafikanterne, men håber på forståelse. Vi forventer at være færdige på hele strækningen til august.

Ellers arbejder entreprenøren og brolæggerne på højtryk på at blive klar til at få asfalt på de veje der i øjeblikket ligger i grus. Så snart vi har datoerne for asfalteringen melder jeg dette ud til jer.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakt mig eller Mie fra NIRAS.

Kenneth: 27741448

Mie: 51364896

Mvh. Kenneth, DIN Forsyning.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):