Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Jubilar overgik sig selv

En jubilar spiller sjældent godt, hedder det, men det tilbageviste HIF-revyen med fynd og klem.
Med masser af musikalitet, højt humør, gakkede påfund, sjove tekster og en imponerende energi overgik revyen sig selv, da 60-års jubilæet blev fejret.
160 borgere, hvoraf de 120 først spiste and, kvitterede med taktfaste bifald og mange grin undervejs.
Søren Brugs blev hyldet for sit store servicegen, som førte ham på gåben med to poser ud på det yderste af Gunderupvej. Lena har det svært på yogaholdet, når snakken går bedre end “hunden” og “træet”. Kirsten har sit mas med at lære en flok mænd om køkkenhygiejne og bolledej, og drømmene fløj højt om både Christian Eriksen og Mikkel Hansen i Horne, men faldt til jorden med et brag, da sognets nye superligahold hverken spiller fodbold eller håndbold, men kroket. Mange kom i revyens vridemaskine, men alt blev leveret med et skævt smil og gav også dem, der blev hængt til tørre et godt grin.
Birgitte Antonius var ikke med i revyen i år, men spillede alligevel en stor rolle. Hun gav tre helt forrygende revynummer fra de store scener i hovedstaden, og hun overraskede sammen med Carsten Nørgaard instruktøren gennem 25 år, Kurt Burkarl, med en fantastisk hyldest – sjov og ballade tilsat noget vemod, fordi Kurt har meddelt, at det bliver hans sidste revy.
Hvis det holder stik, fik han i hvert fald sat et punktum, som var en jubilar værdig.
I pausen var der traditionen tro uddeling af pokaler eller rettere en pokal, da der ikke var kandidater til ungdomspokalen.
Årets navn blev Holm Jensen, der styrer volleyballholdet på bedste vis, sørger for strømmen til sportsugen og altid er parat til at hjælpe.

Bente Jakobsen. Horneposten.

Billeder. Leif Sønderskov.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):