Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hvor godtfolk er – Kommer – –

Det Blomstrende Landsby Hjørne fik et pift.

Der var fredag eftermiddag et mindre opbud at ”kloge” mennesker samlet på hjørnet, hvor den Blomstrende Landsby flagstang med de 2 blomster på flaget vajer, og som om føje tid nok blive opdateres til 3 blomster.
Som sagt var der ca. 10 mennesker samlet, som ved fælles hjælp opsatte 2 bænke – Placerede Torvemanden og ellers gav deres besyv med, hvordan det hele skulle se ud.
Geometriens finurlige udregningsmetoder kom rigtig til sin ret under arbejdet. Målebånd – snor – vaterpas og velmente kloge bemærkninger flød i en lind strøm krydret med alvorlig humor, og intet blev overladt til tilfældighederne. Bemærkninger som: Torvemanden skal lige flyttes 7 cm. denne vej og 8 cm. den anden vej. – Nej, hvis den skal stå lige midt for flagstangen, så skal den rykkes 5 måske 6 cm. den vej. – Nå nu tror jeg, den er der, vi tager lige et krydsmål. – Super, det passer på nær 5 millimeter, så er det ikke OK?
Selvfølgelig er det OK. Det ser rigtig flot ud, og nu er alle de ”kloge” mennesker spændte på, hvor megen ros de høste for indsatsen!!!
Billedgalleriet herunder illustrerer, hvor intens arbejdet blev fordelt og udført til det færdige resultat.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):