Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Horne Basar

Bazartøserne går i tænkeboksen

Når oprydningen er overstået, og regnskabet er gjort op efter endnu en vellykket Horne Bazar i hallen, går bazartøserne i tænkeboks.
– Det var en rigtig god bazar med flere sælgere end sidste gang og med mange besøgende, men nu går vi i vinterhi og bruger tiden på at overveje, hvordan vi kommer videre. Skal vi fortsætte som hidtil, skal vi kun lave en Horne Bazar om året, eller skal vi måske gå sammen med Kreativ Bazar og lave en årlig basar med det bedste fra dem begge. Der er noget at tænke over, siger en af bazartøserne Maja Nymark.
Hun glædede sig især over, at der var rigtig mange mennesker først på dagen, da Jungle Jim optrådte han. Han havde virkelig tag i børnene, og også de voksne nød tryllerierne.
Da efterårets basar med mange forskellige ting på bordene – fra husflid over juleudsmykning og blomsterdekorationer til legetøj og tøj, hovedsageligt i små størrelser, sang på sidste vers, kunne en af sælgerne konstatere, at det var gået ganske pænt med salget af drejede ting i træ.
– Jeg bruger en stor del af min fritid på husflid, men jeg kan ikke blive ved med at stable det op derhjemme, så jeg tager rundt til forskellige basarer. Jeg har været i Horne to gange tidligere, og jeg er tilfreds med salget, siger Helge Johansen fra Skovlund, der fra sit bord kunne se, at især børnetøj var et hit.
Der blev båret mange poser ud af hallen. En af bærerne var Sonja Hein Vejrup fra Janderup.
– Det er første gang, jeg er til basar i Horne. Jeg gik efter et par bukser og en flyverdragt til min søn på tre år. Jeg fandt begge dele til en billig pris, så det var godt, jeg kom, siger hun.

Bente Jacobsen HornePosten

 

 

 

 

 

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):