Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hjemme-bryg serverer jomfrubryg


Efter mange måneders klargøring af lokalerne i Horne Erhvervspark kunne Leon Kongsted præsentere det første bryg fra eget bryghus for sognets borgere.
Og det var ikke så ringe endda, selvom Leon Kongsted måtte erkende, at øllet ikke var humlet helt nok.
– Af et fejlbryg at være går det mere end an. Det er en skam, at det er et fejlbryg, for så rammer du jo ikke denne smag igen, konstaterede en af de mange deltagere, der var mødt frem.

De hørte både om starten på Kongsted Hjemmebryg med masser af krav og godkendelser og om brygprocessen.
– Jeg har gang i fire bryg. Det er alt sammen ale, også en helt perfekt udgave af American Ale, som I har i glassene, og inden længe går jeg i gang med en pilsner. Jeg brygger 155 liter ad gangen, og om cirka en måned er jeg klar til at fylde øllet på flasker, siger Leon Kongsted.
Øllet bliver solgt i halv liters flasker til 40 kroner. Prisen falder i takt med den mængde, man køber. Det bliver solgt via webshoppen, og brygmesteren arbejder også på at levere øl til diverse arrangementer.
Bente Jacobsen HornePosten

Tilmeld vores nyhedsmail