Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fodboldskole i Horne

80 børn hygger sig med fodbold
Efter et år med dansk og matematik på skemaet valgte 80 børn i Horne, Tistrup og Sig at sætte fodbold på skemaet i hver time fra 10-15 i en uge. Og efter snakken, energien og latteren på Horne Stadion at dømme har de ikke fortrudt valget.
– Det er sjovt. Vi har lært meget forskelligt, siger Emil på 8 år, der er på fodboldskole for første gang. Det er 8-årige Astrid også, og hun er helt enig i, at det er sjovt.
– Vi har arbejdet med finter, hårde skud og jonglering. Det bedste er kamp, og det er også sjovt at lære nogle nye at kende og at hygge mig med mine kammerater, siger Astrid.
 Børnene på fodboldskolen under DGI er i alderen U7-U14, og fodboldskolen ledere er Mads Jeppesen og Thomas Jørgensen, begge fra Horne.
– Det er gået rigtig godt i år. Det kan vi takke de mange frivillige trænere for. De har været gode til at aktivere børnene. Der har ikke været mange timer uden bold, siger Thomas Jørgensen. Han synes, det er fantastisk, at så mange unge trænere meldte sig, at der ikke var hold nok til alle. Derfor er der tre trænere på nogle hold.
– Vi har en træner per fem børn, og de har samarbejdet godt om det.
Fredag er sidste dag, og selvfølgelig er den lidt anderledes. Der blev taget holdfoto, der blev spillet kamp med mulighed for at give trænerne vand, og det hele sluttede med en gedigen vandkamp.

HornePosten Bente Jacobsen

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):