Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dora Harck fik DBU-hæder

Dora Harck fik DBU-hæder

 
Ingen Horne-revy uden pokaloverrækkelser, heller ikke revy nummer 59 med cirka 175 deltagere.
I år var der dog en særlig hæder. Den gik til Dora Harck for 41 års bestyrelsesarbejde i Horne IF. Hun modtog DBU Jyllands Hædersemblem, som er uddelt siden 2008 og for kun anden gang gik til en kvinde. Emblemet blev overrakt af Horne IFs formand Svend Jensen, der blev født samme år, som Dora Harsk trådte ind i fodboldudvalget. Det skete i 1977, da hun startede som “føl”, fordi hun var for ung. Hun blev siden “rigtigt” medlem og var i en lang årrække formand, sekretær og nu kasserer.
– Du er altid godt forberedt og ved alt, hvad der sker på HIFs område. Tak for alt, hvad du har ydet og bidraget med. Der er ikke mange, der har gjort så stor en forskel for en forening, ja for et helt sogn, som dig, sagde Svend Jensen.
Dora Harck er klar til at føje endnu flere år i foreningsregi til sit CV.
– 40-41 år er mange år og alligevel ikke. På onsdag har Horne IF generalforsamling, og jeg er på valg. Da er I velkommen til at stemme mig ud, ellers bliver jeg ved, sagde hun.
Med hædersemblemet fulgte retten til at komme gratis ind til alle DBUs hjemmekampe.
Inden denne hæder blev to lokale pokaler uddelt.
Årets ungdomspokal gik til Thomas Jørgensen, der er træner for U12- og U13-drenge, selv spiller seniorfodbold, er vellidt af både spillere og forældre og altid er klar til at hjælpe. Han kom på scenen på krykker, da han brækkede benet i en tackling på fodboldbanen.
Årets navn blev Heidi Poulsen, der er medlem af hovedbestyrelsen. Hun gør en kæmpe indsats for at samle penge ind til udlandsture, er meget pligtopfyldende og har styr på tingene.
Bente Jacobsen HornePosten

 

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):