Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Den store maskine er i arbejde


Efter flere dage med små maskiner og masser af håndkraft kom den helt store maskine på arbejde i Vikingelunden.
Med Brian Hansen Jensen som fører sørgede gravkoen fra Sdr. Malle Maskinstation for at forsyne kanten af søen mod engen med et ekstra lerlag for at holde vandet i søen. Gravkoens skovl jævnede også søbredden ved Vikingehytten ud og klappede det til i bedste koklapperstil, så der inden længe kan sås græs.
– Det er gået stærkt i de seneste dage. Der er blevet drænet omkring hytten, og det virker. For et par dage siden var det ren sump, og nu kan vi gå tørskoet over det hele, siger formand for Horne Sogneforening, Keld Jochumsen.
Han kan sammen med alle borgere også glæde sig over, at de to shelters er klar til brug, at stierne snart er klar til græssåning, at stibanen til kørestole og barnevogne inden længe gøres klar til stenmel, og at svævebanen på legepladsen har fået ekstra jord, så der nu kan sås græs.
Græs eller ej under svævebanen. Mange borgere, der nyder naturen og fremdriften i de mange projekter, har hørt latter og hvin fra legepladsen, så børn og voksne har allerede taget svævebanen til sig.
Bente Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):