Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Børnegrupper – det klarer HUBI

Børn og voksne har brug for relationer og de kan nu styrkes med Facebook-grupper til de enkelte årgange. Indtil videre årgangene 2015-2020, men hvis interessen er der kan ordningen udvides.Grupper, som mødregrupper, men følger barnet. Tiltaget kommer fra HUBI som også faciliteter grupperne.

Find grupperne her

“… hvem kan mit barn gå til gymnastik med?” Og “Hvem skal det egentlig gå i skole med?”. Det er ikke alle, der trods vores lille samfund egentlig ved hvem ens barn skal/kan vokse op med og få nære relationer til, det er ærgerligt, for de nære relationer børnene imellem er så vigtige for vores lille by. Relationerne forældrene imellem er også vigtige, vores børn spejler sig nemlig i vores adfærd og hvis vi værner om det sociale, om sammenholdet og om byen, så gør vores børn det også.
Vi har derfor besluttet, at oprette Børne-årgangs-grupper, som skal hjælpe Jer til at vide hvem Jeres børn er på årgang med og hvem de forskellige forældre er.
Kender du nogen som ikke er i gruppen, men har barn som tilhører årgangen, er du velkommen til at tilføje forældrene.
Vi vil bestræbe os på at skabe nogle sociale arrangementer, men I er også mere end velkommen til selv at mødes på kryds og tværs.
Grupperne er pt offentlige, så det skulle være nemt at søge på dem ☺️.

Tak fordi I bakker op om vores tiltag ??

Kærlig Hilsen,
BESTYRELSEN HUBI

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):