Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Børn på jagt efter påskeharen

Har du fundet et påskeæg?

– Ja, og også en påskehare, siger Lauge med store øjne under et stop i Vikingelunden, hvor han sammen med flere hundrede andre børn og voksne var på jagt efter påskeslik mellem træerne i Vikingelunden.

Trods regnen summede Vikingelunden af snak og glædesråb, når endnu en bunke slik var fundet på de afmærkede ruter.

– Det går megagodt trods regnen, siger Serena Kristensen fra HUBI, der for fjerde år i træk sender børn og voksne på hyggetur i Vikingelunden skærtorsdag.

– Vi får mange tilkendegivelser fra deltagerne om, at det er en rigtig god aktivitet, så vi kører samme koncept som de tidligere år. Derfor kan vi planlægge på rutinen. Det tog cirka en time onsdag aften at lægge ruterne, og så mødtes vi en time før start. Inden da havde vi indkøbt slik og drikkevarer, siger Serena Kristensen.

Der er ruter efter slik og også forskellige opgaver, så der er noget både for de små og de lidt større børn.

Sognets beboere og børnebørn på påskebesøg har gjort det til en tradition at mødes i Vikingelunden.

– Der kom en familie fra Esbjerg, som spurgte, om den måtte være med. Selvfølgelig måtte den det, siger Serena Kristensen.

Der var start og slut i bålhytten, og her kunne alle efter alder få en øl eller en sodavand, og der var mulighed for at stege pølser og brød på grillen.

Horne IF betaler ”gildet”, som løber op i omkring 2000 kroner. Der er indkøbt masser af slik, for HUBI vil i hvert fald ikke gå ned på slik.

– Det, der er til overs, kan vi bruge til arrangementet ”Horne – en aktiv landsby vi mødes i” i maj, og så er der også slik til vores møder, siger Serena Kristensen.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):