Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Informationsmøde i Brugsen

Røde og sorte tal kom på bordet
Der var både røde og sorte tal i spil, da Dagli`Brugsen i Horne orienterede godt 100 borgere på Horne Kro om 2018.
De røde tal var årets resultat, nemlig et minus på cirka 104.000 kroner, som dels skyldes et stort bidrag til Coop til IT, dels en stor udgift til at få køleanlægget til at klare den varme sommer og dels en kraftig prisnedsættelse på mere end 100 varer først på året.
Danmarks yngste uddeler, Søren Dinesen, 23 år, gjorde klart, at det bliver hårdt i de kommende år på grund af stigende IT-udgifter, men både brugs og personale er klar til udfordringerne. Direktør Allan Knudsen kunne da også glæde de fremmødte med, at Horne Brugs er kommet rigtig godt fra start på 2019.
– Vi vil i fremtiden byde på flere skarpe tilbud og flere smagsprøver, så det bliver en ekstra oplevelse at komme i Brugsen. Vi er også blevet en del af madspildskampagnen og sælger kød, pålæg og brød fra kl. 19-20. Vi har hidtil solgt 60 pakker og har dermed sparet 200 kilo CO2 svarende til en tur i bil fra København til Amsterdam, sagde Søren Dinesen og opfordrede kunderne til at holde øje med tilbuddene på Facebook.
Brugsen har 375 medlemmer. Det er en fremgang på syv, og mange af dem havde givet et bidrag til en gave til Martin Hansen, der efter seks år i Horne nu lægger sine kræfter i Brugsen i Hemmet.
– Det er med vemod, jeg stopper. Jeg har haft seks gode år i Horne. Jeg har nydt dem alle. Jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige mand som afløser. Han har allerede vist de rigtige takter, sagde Martin Hansen.
Keld Jochumsen finder det opmuntrende at læse kundernes vurdering på brugsens hjemmeside: fin butik med superservice, fin butik til fem stjerner, hjælpsomt personale, der ved, hvad kundeservice er.
– På siden af bilen fra Brugsen i Nørre Nebel står “lidt ud over det sædvanlige”. Vi kan også sige “meget ud over det sædvanlige”. Tak til Martin for at få vendt nedgangen i Brugsen og for at få et ungt team til at fungere sammen, sagde han.
Og derefter kom de sorte tal på bordet. De var på bankopladerne, og så blev der spillet banko om fine præmier kombineret med vinsmagning af italienske vine fulgt af spansk tapas.
Bente Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):