Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Varde Garden trak op for Jette og Marinus

Med fuld musik ankom en flok 4H-børn med deres forældre til Horne Hallen. Musikken blev leveret af Varde Garden, og hele optoget gik fra skolen til hallen, hvor en masse festklædte mennesker med Jette og Marinus Poulsen i spidsen stod klar til at modtage det.

Anledningen var Jette og Marinus‘ guldbryllup, der blev holdt i Horne Hallen. Selvom der ikke skulle være morgensang, skulle guldbrudeparret ikke snydes for musikken, så børnene, Pia, Kurt, Anette og Connie havde hyret hele garden, som de tre piger alle har været medlemmer af. Det var også oplagt at koble 4H-børnene på optoget, da Jette og Marinus er omdrejningspunktet i Horne 4H og betyder rigtig meget for både børn og forældre. Det helt særlige fællesskab i 4H var tydeligt, da børn og guldbrudepar delte masser af knus mellem sig efter en koncert af Varde Garden.

Der var blå og røde forfriskninger til både børn og gardere som tak for det flotte optrin, og så kunne gæsterne sætte sig til de flot dækkede borde i hallen. Det var dog ikke slut med 4H-børnenes bidrag til festlighederne.

Alle børn havde hver især lavet en lille video med deres lykønskning til Jette og Marinus, og de var alle sat sammen til en video fyldt med masser af flag og ”tillykker” til det populære par, der til næste år kan fejre 50-års jubilæum som Horne-borgere. Jette, der stammer fra Thorning i Midtjylland, og Marinus fra Lindbjerg, mødtes på efterskole og købte i 1975 gården på Dejgårdsvej 12, som stadig er rammen om deres liv.
Bente Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):