Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Udsigt til nyt og større flag!

Tredje blomst er i hus
Flaget med to blomster på hjørnet af Hornelund- Stadionvej bliver nu udskiftet med et større flag. Det nye flag er forsynet med tre blomster og er det synlige bevis på, at Horne for alvor er blevet en blomstrende landsby.
Den tredje blomst blev overrakt af Mette Børgesen fra DGI og Poul Verner Christensen, Årre, som dermed godkendte styregruppens arbejde i foråret med tre emner, mangfoldighed, udstråling og et valgfrit emne, under projekt Blomstrende Landsby.
Gruppen har set på sognet gennem en række borgeres øjne. Tilflyttere er blevet spurgt om, hvorfor de er flyttet til sognet, og hvordan de er blevet modtaget. 25 borgere, tilflyttere, fraflyttere, indfødte, unge og ældre blev kørt rundt i sognet en lørdag formiddag i maj og gav deres syn på, hvad der tager sig godt ud, og hvor der er plads til forbedring. Endelig blev borgerne inddraget via Facebook og kom med mange ideer til udvikling og forskønnelse. Dermed er rapporten et godt arbejdsredskab for både sogneforeningen og udviklingsrådet i det fremtidige arbejde med at gøre sognet til et godt sted at bo for alle aldre.

– Det er et flot arbejde, så den tredje blomst er velfortjent, sagde Mette Børgesen.
Det er endnu ikke endeligt besluttet, hvornår det nye flag skal til tops.
Rapporten, der gav en ny blomst, kan læses på hjemmesiden her.
Bente Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):