Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Traktor med påskeæg kom forbi


Der var jubel både på Horne Skole og i børnehaven Regnbuen, da en traktor med grab kom forbi. Grabben var nemlig fyldt med påskeæg.
Traktorfører var Sigurd Møller, som afleverede påskeæg til 100 børn i alt.
– Vi har købt dem ind til banko, men det er det jo lukket ned, så i stedet for, at de skulle gå til spilde, valgte bankoudvalget at overraske børnene med dem, siger Sigurd Møller.
Han gjorde opmærksom på, at påskeæggene var store, så de kunne måske dele dem med deres far og mor.
– Nej, lød det højlydt og i kor fra børnene i børnehaveklasse og 1. klasse, og glæden lyste ud af dem, da de hver især fik overrakt et æg og takkede Sigurd for det på coronavis.
Der var også æg til eleverne i 2.-6. klasse.
Eleverne i 5. og 6. klasse må kun være i skole en dag om ugen, og de må kun være ude. Ugens skolegang var fredag. Det var heldigt for dem, da de så kunne tage et påskeæg med hjem, når de vendte tilbage fra gåturen sammen med 4. klasse rundt i sognet i sporet på opgaverne, som Vision Horne har placeret seks forskellige steder.
De små drenge stod tæt ved hegnet, da traktoren kørte op foran Regnbuen. En kunne fortælle, at han havde kørt sådan en traktor, mens andre var mere interesseret i kasserne i grabben.
40 børn fik påskeæg, og selvom den glinsende indpakning lokkede, nikkede de ja til, at de først skulle have dem, når de skulle hjem.

Alle børn får påskeæg
Sigurd Møller afleverede påskeæg til 100 børn på skolen og i børnehaven, men alle børn i alderen 3 år-6. klasse kan få et påskeæg fra bankoudvalget. Eneste krav er, at de bor i Horne Sogn.
Da uddelingen var færdig, var der en del æg til overs. De blev afleveret til Anne Mette Bøtcher fra HUBI, så hun kan sørge for, at de børn, der går i skole eller børnehave udenfor sognet, også får et påskeæg.
 De skal bare sende en SMS med adresse og alder til 22991360, så er de også med i en af de gode historier i en coronatid.
Bente Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):