Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Torvedag i Horne 2018

Torvedagen i år startede med en lille byge, men så var det også overstået og den resterende del af formiddage blev lige så festlig som sædvanlig, hvor de mange boder og tiltag havde samlet det meste af sognets beboere.
Solen så vi kun glimtvis, men ellers var Torvedagen krydret med mange solstrålehistorier.
Årets Toastmaster Kurt Burkarl var ikke bare festlig påklædt, men Kurt kom også med mange gode og sjove input, som dermed indrammede formiddagen på festlig vis, ledsaget af Bent Poulsens behagelige musik.
Der skal også nævnes nogle af de andre festlige indlæg, der med en strejf af både alvor og humor gjorde Torvedagen til en sammenhængende folkefest.
Torvedagsskabelonen er nu alligevel alle de levende boder, som hver især skabte en stemning omring de forskellige gøremål, som de repræsenterede, i år var der som sædvanlig lidt over 30 standpladser.
Selv om Torvedagen er et højdepunkt i sig selv, så er der nu alligevel nogle der bør nævnes.
Traditionen over alle er, når Genbrugsforvalteren alias Niels Ølgaard Madsen griber mikrofonen, han fortalte som sædvanlig om flere af hans gode handler, og afslørede, at det i år var blevet til næsten 40.000,- kr. – For indsatsen modtog Niels en dagligvare kurv og stor bifald.
Torvedagsudvalget havde i år hyret en gl. Horne dreng, nemlig Poul Horsbøl, han ledte os gennem en forrygende auktion, hvor han med sine lune og morsomme kommentarer, og ikke mindst hans evne til at få folk til at byde lige lidt mere. Poul var altså bare go’
Stig Larsen havde også en vigtig meddelelse, da han på vegne af Udviklingsudvalget proklamerede vigtigheden af Hornes fremtidige udvikling, og inviterede alle Horneborgere til et informationsmøde på Horne Kro den 25. sep. Husk tilmelding!
Dagli’ Brugsen var også på pletten med udtrækning af vinderne på ugens indleverede boner, hvor man kunne få udbetalt bonens pålydende.
Et fint besøgt Torvedag sluttede kl. 12.15 med en tak til alle, der havde bidraget med sjove indslag og mange konkurrencer, med et.- På gensyn til næste år.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):