Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tahejdis 20 års jubilæum

Pyntet cykeloptog jubilerede
24 cyklister på cykler pyntet med flag og blomster vakte berettiget opsigt, da de kørte en tur på cykelstien fra Horne til Tistrup, omkring anlægget og tilbage til Horne. Her blev det til en æresrunde på Horne Stadion, inden de var klar til pølser fra grillen samt øl og vand fra baren.
 Det var ikke en helt almindelig cykeltur, men derimod Tahejdis 20 års jubilæumstur. Mange nuværende og flere tidligere medlemmer mødte frem, og snakken gik lystigt både på cykelturen og omkring bordet. Der blev grinet meget, da Else Jochumsen læste op af dagbogen fra klubbens første år – dagbogsblade, der fortalte om mange spændende og også dramatiske cykelture, om lækker mad og om juleture både til Tønder og København.
Der var også jubilæumsgaver, nemlig til initiativtagerne til klubben, der begyndte med seks medlemmer. Nummer syv kom hurtigt med, og siden har mere end 40 kvinder været med i kortere eller længere tid. Tre ting har dog aldrig ændret sig: klubben er stadig kun for kvinder, navnet er det samme, og humøret er altid højt.

Bente Jacobsen HornePosten

 

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):