Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Søren ‘brugs’ takker af

Søren ’brugs’ Dinesen, snart 26 år, forlader Dagli’ Brugsen i Horne.
Han stopper som uddeler den 31. august efter to et halvt år på posten, men det er med både vemod og spænding, at han siger farvel.

– Jeg har været og er stadig utrolig glad for at være uddeler i Horne. Det er vemodigt at sige farvel til et dejligt personale og en fantastisk kundekreds, men jeg har gjort op med mig selv, at jeg har behov for at arbejde nogle færre timer for at få privatliv og job til at hænge sammen. Jeg skal fra 1. september være afdelingsleder i Superbrugsen i Nr. Nebel, og det ser jeg frem til med spænding, siger den dygtige og populære uddeler.
Hans afløser er fundet. Det bliver Alex Pagaard, 22 år, fra Kvong. Alex er ledertrainee i Nr. Nebel og bliver færdig med uddannelsen i juli.
– Han kan godt glæde sig til jobbet i Horne. Det er en brugs med potentiale og et rigtig godt sted at starte som uddeler. Jeg har i hvert fald lært rigtig meget om både at styre en brugs og at lede et personale, så nu er jeg klar til nye udfordringer. Alex får, ligesom jeg selv har haft, vores tidligere uddeler i Horne, Martin Hansen, og direktør Allan Knudsen som støttepersoner. Det er et godt rygstød at have, siger Søren.
Det er planen, at kunderne kan sige farvel til Søren ved den årlige grillfest på p-pladsen den 27. august 2021.

– Bente Jacobsen, Horneposten

Nedenfor: Søren (t.v.) og Alex.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):