Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Skolens Historietime på Arkivet

56erne og deres lærer Rasmus Nielsen havde historietime på Arkivet.
Horne Sogns Historie er lang og spændende, men var den nu også så spændende at vi kunne underholde skolens 5. og 6 kl. også kaldet 56erne i en hel time, men det gik nu ikke allerværst.
Timens tema var. Horne Sogn før og nu. Andelsbevægelsen, Skoler i Sognet, Forretningslivet i Horne. Landbrug og Foreninger i Horne + lidt mere. Alt ledsaget af billeder der passede til emnerne.
Mon nu også man kunne holde fokus, og ville der komme spørgsmål til disse emner, det kom der, vi var ikke mere end lige kommet i gang før der blev markeret, og mange gode spørgsmål skabte lige netop denne dialog som vi på Arkivet kunne ønske os.
Alle elever og lærer fik også set deres hjemsted. Formålet hermed var også at vi så kunne få opdateret evt. mangler i registreringerne.
Efter den aftalte time var der frikvarter og vi kunne siger tak for besøget med et ”Var det sjovt og interessant?” På elevernes reaktion med både klap, kram og knus kunne vi konstatere, at Arkiv – Skole samarbejdet er en god ting. Tak for det Horne Skole.
For Ref. Og billeder Leif Sønderskov

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):