Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

”Musikhuset” har fået nyt liv

Friluftsscenen på Horne Stadion fik i 1993 en Musik pavillon, i daglig tale kaldet ”Musikhuset”
Man havde i mange år i forbindelse med opførelse af årets Friluftspil bygget en interimistisk musik tribune, men i 1993 var tiden inde for en permanent løsning, mente man i Teaterudvalget. Man opførte en 8 kantet pavillon hvor musikledsagelsen, der ofte var med 4 – 5 – 6 – udøvere, kunne sidde. Det permanente ”Musikhus” blev gjort klar til Friluftspillet ”My Fair Lady”. Året efter i 1994 spillede børnene ”Gummi Tarzan”, og i 1995 var det så Svend, Knud og Valdemar, der stod på plakaten. ”Musikhuset” stod sin prøve og var en god løsning med gode forhold for orkestret til Friluftspillene i årene fremover.
Det gik nu helt anderledes, for tiden var pludselig løbet fra Friluftspillene i Horne, for Svend, Knud og Valdemar blev sidste Friluftspil på den hæderkronede Friluftsscene.
Nu 25 år efter hvor ”Musikhuset” længe har været arbejdsløs, så man pludselig en god mulighed for en genanvendelse, og Musik pavillonen står nu i den nyetablerede Fælleshave, som fik navnet Fælleshaverne 18. april 2018.
Musikhuset blev med hjælp fra Støtteforeningen, bygget og opført af Otto Lund Hansen, Leif Sønderskov, John Kristiansen, Hans Bertelsen, og Poul Erik Juelsen. + at der var flere hjælpere med ved rejsegildet i juni 1993.
Leif Sønderskov/Horneposten

Billederne som følger er fra rejsegildet i 1993. Musikhuset holder flyttedag, på vej til Fælleshaverne.

 

 

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):