Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kloak -Kirkebakken og afspærringer på Stadionvej

I gang på Kirkebakken ved Klokkedoj og afspærring af krydset Stadionvej/Gunderupvej

Som I måske har opdaget, er vi gået i gang ved Kirkebakken og Klokkedoj. Ideen var at udnytte at det var været tørt i længere tid (ja, hvem havde forestillet sig det…). Vi ved jo at grundvandet står højt dernede, så ved at grave op nu, forventer vi at det er nemmere at håndtere grundvandet end hvis vi gjorde det senere på året. I disse dage sættes grundvandssænkningen op og i næste uge begynder lægningen af de nye ledninger. Imens de nye brønde sættes ud for Klokkedoj, kan bilerne køre forbi udgravningen på jernplader. Efterfølgende spærres vejen og der er adgang til byen via Klokkedoj, som der har været tidligere.

På Stadionvej og Hornelund har det gode vejr også hjulpet til den fine fremdrift. Vi skal have etableret en del stikledninger og have vejen bygget op, så vi kan få noget asfalt på igen. Hvornår det bliver, melder vi ud så snart vi har en dato.

På Stadionvej er vi ved at være fremme ved Gunderupvej og når vi kommer til krydset der, er det ingen hemmelighed at det bliver ret bøvlet at være trafikant i Horne! Fra mandag d. 19/9spærres krydset og der skiltes for omkørsel rundt om Horne. Vi arbejder hårdt på at lave nogle aftaler, så vi kan etablere nogle lokale adgangsveje, så det bliver nemmere for jer der skal rundt i Horne. Hvordan det endeligt ender, melder vi ud i næste uge inden krydset afspærres.

Hvis alt lykkedes, håber vi alle på at vi kan være færdige med kloakken til jul og have alle vejene åbnet igen. Således vil der kun mangle forskellige færdiggørelsesarbejder i det nye år.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte mig eller Mie fra NIRAS.

Kenneth: 27741448

Mie: 51364896

God weekend

Mvh. Kenneth, DIN Forsyning

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):