Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Info aften i Dagli’Brugsen

Brugsen fik igen overskud.

Der var god stemning på alle hylder, da mere end 100 kunder mødte op på Horne Kro for at høre om årets gang i Dagli`brugsen i Horne.
Uddeler Martin Hansen konstaterede, at årets resultat – et overskud på 11.000 kroner – er ganske udmærket, selvom det er mindre end sidste års overskud på 160.000.
– Vores omsætning var på 15.838 kroner fordelt på cirka 11,1 millioner kroner på butiksvarer og 4,2 millioner kroner på OK-tanken. Det er cirka en halv million kroner mere end sidste år, men bruttoresultatet er cirka 75.000 kroner mindre. Vi har reduceret svindet kraftigt, nemlig til 0,08 procent svarende til 8000 kroner, mens vi havde budgetteret med et svind på 0,8 procent. Vi har også sparet på både vedligehold og el og samtidig afskrevet 146.000 kroner mere end sidste år, så vi kan være godt tilfredse med både driften og med resultatet, sagde Martin Hansen.
Dagli`brugsen i Horne har 15 ansatte og 368 medlemmer. Butiksrådet har hidtil bestået af Linda Møller og Britta Guldager, men Britta Guldager har valgt at stoppe, og hun er erstattet af i alt fire medlemmer, nemlig Annemette Bøttcher, Lundagervej, Johanne Vendelbo, Hornelund, Stine Rasmussen, Hindsig, og Serena Kristensen, Rotbøl.
Direktør for SuperBrugsen i Nørre Nebel med alle filialer, Allan Knudsen, fortalte om fremtidens udfordringer indenfor Coop med en investering på to milliarder kroner i nyt IT-system, med en omsætningsmanko på en milliard kroner ved lukning af 50 Fakta-butikker og med behovet for en ændret kurs af Coop-ledelsen.
Og så blev der spillet banko om flotte gevinster og smagt på to Spier-vine, inden deltagerne forlod mødet med hver en rabatkupon på 15 procent på næste dags indkøb.

Bente Jakobsen/ HornePosten

 

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):