Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hele skolen trak i festtøjet

Hvis I ser og hører, at nogle skoleelever laver mærkelige lyde og klasker sig på brystkassen, er der ingen grund til bekymring. Det er helt normalt – i hvert fald, når man har været sammen med Jais i otte dage.
Igen i år har skolen i Horne fået mulighed for at være med i “Kend en kunstner”, og årets kunstner var Beatboxeren Jais.
Resultatet af samarbejdet blev præsenteret ved årets skolefest med ikke færre end 175 børn og voksne.
Efter at have sunget Danmarks nye skolesang tog Jais over og introducerede deltagerne for Beatboxning – musik skabt udelukkende med mund, hænder og fødder.
Eleverne optrådte holdvis og havde koblet både sang og dans på de mange nye lyde, de har lært. Det var en imponerende forestilling med masser af variation. De yngste dansede, sang og klikkede om modne jordbær, mens 34eren satte endnu flere trin og lyde på deres bidrag, der byggede på Shakiras “Waka waka”. Endelig tog 56eren kegler med et fantastisk indslag om morgenmad.
Med klik-klak i ørerne og trampende børn på nethinden var alle klar til maden, der blev indtaget under åben himmel – grillpølser, kartoffelsalat og pastasalat.
Derefter bød eleverne indenfor i klasselokalerne, hvor forældre og søskende blev budt på masser af udfordringer såsom huskespil, bowling, følekasse og spøgelseshus.
Desuden stod 5. klasse for salg af kage, så de kunne tjene penge til en tivolitur, når de skal på lejrskole.
Aftens sidste programpunkt for eleverne var en times discobal.
– Mens børnene danser, bliver forældrene sendt i kælderen, hvor de bliver “tvangsindlagte” til at høre årsberetningen, siger skolens daglige leder, Anne Øbo med et grin.
Eleverne stod efter skolefesten op til en anderledes skoledag.
– Vi rydder op og laver forskellige aktiviteter sammen. Det er en rigtig hyggelig dag, hvor børn og voksne oplever hinanden på en anden måde end på en normal skoledag. Og der bliver også vandkamp, siger Anne Øbo.
Bente Jakobsen – Horneposten
Billeder og Video – Leif Sønderskov

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):