Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gymnastikopvisning 2019 i Horne Hallen

Årets Gymnastikopvisning i Horne Hallen var som sædvanlig et tilløbsstykke, og de mange fremmødte gik glade og tilfredse hjem.
Efter en festlig indmarch indtog en flok oplagte Lopper gulvet. Så var det Forældre/Barns tur, og der var mange, som i en hæsblæsende indtog, næsten tog luften fra os tilskuer. Herefter var der Bevægelse og spring, og den fik ikke for lidt, flot opvisning.

Efter en kort introduktion blev tempoet sat et par gear op, for nu var det Outrup GUPs Powertumbling der indtog scenen, og de gav os en forrygende opvisning. (Som sædvanlig, fristes man til at sige.) Men de bliver da bare bedre og bedre.

Så var det ledere og instruktørernes tur til at komme på gulvet. Formanden Lene Jensen Hansen takkede for den store indsats der var lagt for dagen i vinterens løb. Herefter overtog Berit Gram mikrofoner, det skyldes nemlig det, at Gymnastik og Fitness formanden gennem mange år Lene Jensen Hansen blev hædret med DGI Sydvest’s Æresnål. Denne begivenhed bliver bekendtgjort senere i Horneposten og på Hjemmesiden.

Herefter fulgte, måske til dato den bedste og mest underholdende opvisning man kan huske. Det var VIP Damer – Varde og Motionsmænd – Tistrup der tog os med på en rejse, næsten hele jorden rundt ledsaget af musik som passede til lejligheden.

Så var det dans og Gymnastik holdet der overtog gulvet, ikke så mange i antal, men derimod frisk og underholdende var det.

Som afslutning på en hel igennem vellykket aften fik vi også en flot opvisning at gå hjem på, det var JTH Blåbjerg Juniortræningshold der bestemt var en fryd for øjet. Godt at se så mange friske unge mennesker.

Et gennemgående tema for hele aftenen var ”Smil” og ”Godt Gået” Og sådan var det.

Tekst og Billeder Leif Sønderskov .

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):