Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Grisebanko slog alle rekorder

Der var trængsel i og omkring Horne Hallen, da årets grisebanko blev afviklet.

Det var 15. gang, håndboldafdelinger i samarbejde med svinebønder bød på et bankospil med halve grise, svinemørbrad og svinekamme på gevinstbordet.

Parkeringspladser, skolegården og fortovskanter i et stort område var fyldt med biler, og inde i hallen måtte Thorkild Lindvig og hans hjælpere finde flere borde og stole frem, så der næsten ikke var mere ledig gulvplads, da bankospillet blev sat i gang.

Mange frivillige har været involveret både før, under og efter bankospillet, og det var al slid værd.

Bankospillet i Horne Hallen satte nemlig to rekorder. Aldrig tidligere har der været så mange bankospillere, og aldrig tidligere har der været så mange penge i kassen. Der var 570 bankospillere fra nær og fjern, og resultatet blev et salg af kort og røde pølser på 70.000 kroner. Overskuddet går til børnehåndbolden i Ølgod, Tistrup og Skovlund-Ansager.

17 svinebønder fra egnen blandt andet Martin Lund Hansen, Simon Høj og Kim Heiselberg sponserede gevinsterne, og frivillige sørgede for, at det hele kørte som smurt i olie. Og det gjorde det bedømt ud fra stemningen i den tætpakkede sal.

Unge håndboldspillere i de tre håndboldafdelinger solgte kort og røde pølser godt hjulpet af deres forældre og foreningsmedlemmer. De hjælp også med opsætning af borde og salg af kort og røde pølser. De ryddede også op og hjalp vinderne med at få de halve grise båret hen til biler og cykler.

Det var de garvede bankoafviklere fra Horne, der gennemførte selve spillet, og Hos Os i Horne Idrætspark sørgede for kaffe og kage.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):