Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Grillfesten var igen et hit

Lunt vejr, lækker mad, fin musik og god stemning var ingredienserne i grillfesten, som Dagli`Brugsen i Horne efterhånden har gjort til en tradition. Det er en fest, som tidligere år har nydt stor opbakning, og årets fest var ingen undtagelse. 210 borgere havde indløst billet, og de blev trakteret med ølmarineret svinekam fra grill, kartoffelsalat og en grøn salat samt øl, vin og vand og til slut en overraskelse i form af en topis, mens der var pølser og brød til børnene. Otte lange borde var stillet op på parkeringspladsen, hvor der også til de mindste børn og deres forældres glæde var en “legegård” lavet af paller.
Ulrik Alrø, grillfestens husorkester, underholdt med sang og musik under maden og spillede til fællessangen “Livstræet”, mens personale, butiksråd og venner sørgede for alt det praktiske som opsætning af borde, uddeling af mad og drikke samt oprydning.
Uddeler Søren Dinesen var glad for de mange hjælpere.

– Uden jeres hjælp havde jeg fået travlt.

Han var også imponeret over det store fremmøde.

– Det er fantastisk, at så mange bakker op om festen. Som tak får I alle en rabatkupon på 15 procent. Den kan I indløse søndag, ikke lørdag, for da gør vi status, sagde Søren Dinesen.
Bente Jacobsen, HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):