Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Festlig indførelse af Reformationen

Hele Skolen var i festhumør

Alle elever, lærere og ansatte ved skolen var festlig påklædt til lejligheden. Dvs. Skolens gymnastiksal var henført til 1517. Udsmykningen var imponerende, der var virkelig gjort noget ud af detaljerne.
I hele ugen havde der været aktivitet i 4 værksteder, og det var dem der havde leveret delene, som fuldendte en stemning, og man stod lige midt i året 1517.
For at fuldende denne virkelighed, så havde køkkenpigerne også skruet tiden tilbage, så maden, der blev serveret, passede til udsmykningen.
I dagens løb kom der mange informationer fra lærerne, en klappe intermezzo blev efterfulgt af fuldstændig ro, og vel nok dagens mest populære meddelelse var. Hvis nu ikke maden helt har fulgt jeres forventning, så må man godt tage sin medbragte madpakke frem. Der kom nu mange madpakker frem. Den middelalderlige mad smagte nu ellers godt nok, så ros til køkkenpigerne.
Så var der frikvarter med bunden opgave. Der var tovtrækning mellem de 4 arbejdsgrupper, hvor alle gik til sagen med den rette indstilling, godt nok skal der findes en vinder, det blev der også, men hvis der skulle gives karakter for indstillingen bestod alle med glans.
Man var nu nået til ugens afslutning, hvor spillet om indførelse af Reformationen i Wittenberg i Tyskland, som blev fremført i de middelalderlige kulisser.
Det tog altså sin begyndelse 31. okt. 1517. Her havde Martin Luther opslået 95 teser på Kirkedøren. Udførelsen af spillene både i Kirken og Skolen var vellykket.
Som slut på denne herlighed var der hjemmebagt kage + småkager, hvor der var god afsætning.
Som sidste punkt på en vellykket emneuge var der evaluering, hvor man gik tilbage i grupperne.
Billedserien er et bredt udsnit fra Skolen.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):