Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Byrådet indtog Vikingelunden


Stemningen var god og udsigten endnu bedre, da medlemmer af Varde Byråd med ledsagere – 33 i alt – var på bustur til et hjørne af kommunen med Vikingelunden som første stop.
Her viste formanden for Horne Sogneforening, Keld Jochumsen, rundt og fortalte om Vikingelunden, alle dens faciliteter og nye projekter, mens Per Jespersgaard fortalte om Vikingestien. Dermed fik byrådet et indblik i, hvordan cirka 1,7 millioner kroner kan bruges på et år til gavn for lokalområdet.
Borgmester Mads Sørensen fortæller, at byrådet med ledsagere en gang hver sommer tager på sådan en tur.
– Det er hyggeligt, og det er godt for fællesskabet. Vi får desuden nogle projekter at se, som betyder meget for lokalområdet. Jeg er glad for, at Varde Kommune har bidraget til gennemførelsen, men det er også vigtigt, at der er en frivillig indsats. Det giver et lokalt ejerskab for både de frivillige og alle brugere. Det er et fantastisk område. Det er en gave til sognet, siger Mads Sørensen.
Mens de nød udsigten fra grillhytten, fik de nogle hapsere leveret af Horne Hallens cafeteria.
– Vi får oplevet nogle steder, hvor det måske er lang tid siden, vi har været – nogle af os har måske slet ikke været her tidligere. Vi får set nogle projekter, som kan fastholde borgerne og måske tiltrække nye. Vi får også et godt indblik i de værdier, som lokalbefolkningen sætter pris. Det er på alle måder en god tur, og Vikingelunden er jo skøn, siger viceborgmester Søren Laulund, inden bussen fortsatte til Janusbygningen i Tistrup, Tambours Have og til slut Holme Å-projektet.
Benete Jacobsen HornePosten

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):