Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Arbejde omkring jul og nytår

Julen nærmer sig, og entreprenøren holder en kort juleferie. Der vil blive arbejdet på Stadionvej og Gunderupvej i tre dage imellem jul og nytår (27.-29. december) for at holde fremdriften af kloakarbejdet.

Igen rykker tidsplanen, hvilket jeg beklager mange gange. Det er ikke tilfredsstillende for nogen og slet ikke for jer i Horne. DIN Forsyning har indskærpet over for entreprenøren, at det er afgørende, at tidsplanen bliver overholdt. Der er mange forhold, der gør, at vi er endt, hvor vi er, men entreprenøren har lovet os at afslutte projektet godt og professionelt. Og det er ingen hemmelighed, at jeg glæder mig meget til, at projektet bliver afsluttet.

Jeg har vedlagt tidsplanen for det resterende arbejde. Datoerne er for hvornår ledningsarbejderne er afsluttet. Der skal lige lægges et par dage til, til afretning af grus og asfaltering.

DIN Forsyning holder lukket imellem jul og nytår. Ved akutte spørgsmål er Mie fra NIRAS på telefonen (51364896) og det samme er Morten fra entreprenøren (20331294).

Jeg håber, at I alle får en god jul og et godt nytår.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):