Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Anja Nissen var udfordret

Den danske virkelighed med mange af tyverier i det offentlige rum har også ramt Anja Nissen, og derfor var hun noget udfordret, da hun fredag aften gav koncert i teltet på Horne Stadion.
Hun har fået stjålet sin bærbare computer med al hendes musik fra de sidste tre år. Hun må starte forfra med at lave en playliste til koncerterne, og det tager lang tid. Derfor havde hun ikke mulighed for at give et ekstranummer i Horne, men tilhørerne var da også tilfredse med de seks numre heriblandt hendes to grand prix-sange, som hun gav. Bagefter var der masser af ros til hende for hendes sceneoptræden og ikke mindst for hendes store stemme.
Hun blev udsat tyveriet for et par dage siden, da hun cyklede i København fra Nørrebro til sin lejlighed på Amager.
– Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at min taske var væk. Den sad på bagagebæreren, og den var så tung, at jeg ville have hørt det, hvis den var faldet af. Jeg tror, at den blev stjålet, da jeg holdt for rødt ved Nørreport Station. Jeg mistede både min mobiltelefon, nogle solbriller, jeg har fået i gave, noget tøj, make up og værst af alt min computer. Det er så forfærdelig. Al min musik og mine sange var på den, og jeg har ikke gemt det andre steder. Jeg har et lille håb om, at i hvert fald noget af det findes på mails, men det tager lang tid at finde frem, fortæller Anja Nissen til Horne Posten, der bringer et interview med hende i næste nummer.

Du kan se billeder fra Sportsugen her.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):