Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Alle sagde ja til køb af Smedegrunden

Sogneforeningens formand Keld Jochumsen bød velkommen
Efter velkomsten var Aksel klar med forsyninger til væskebalancen

Der var ingen slinger i valsen hos de 48 medlemmer, der deltog i den ekstraordinære generalforsamling i Horne Sogneforening. De sagde alle ja til, at foreningen køber den brandhærgede smedegrund for 75.000 kroner.

Formand Keld Jochumsen var både imponeret over og glad for det store fremmøde.

– Det er dejligt med så stor opbakning til købet af beboelsen og det gamle værksted, som brændte den 18. august for fire år siden, sagde han og gennemgik det meget lange sagsforløb gennem både byret og landsret.

– Brandtomten har nu i fire år været en torn i øjet for alle i sognet. Varde Kommune har også set problemerne og har givet en forhåndsgodkendelse til, at bygningerne kan rives ned med midler fra nedrivningspuljen, sagde formanden.

Foreningen har søgt Horne Støtteforening om 85.000 kroner til dækning af købspris, juridisk hjælp og tinglysning, men selvom købspapirerne kan underskrives straks, kunne han dog ikke love, at nedrivningen ville begynde dagen efter.
Grunden er på i alt 689 kvm., og bestyrelsen fik flere ideer til dens fremtid med sig hjem. Et forslag gik på at sælge lidt af grunden til kommunen, så krydset bliver mere trafiksikkert. Et andet forslag gik på at bygge ældreboliger, når byggepriserne igen blive spiselige, men indtil videre bliver grunden ryddet og sået til med græs.
Inden generalforsamlingen, der blev holdt under åben himmel i Vikingelunden, blev afsluttet, blev det besluttet at udsætte det andet punkt på dagsordenen, en vedtægtsændring. til generalforsamlingen i det nye år.
Bente Jacobsen HornePosten, foto: Leif Sønderskov

Aftenens ordstyrer var Per Jespersgaard
De 48 fremmødte nød det gode vejr til denne frilufts-generalforsamling

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):