Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

24 små gymnaster i fuld aktivitet

Der blev sunget, hoppet højt, sprunget langt og løbet stærkt, da forældre-barn holdet i gymnastik holdt afslutning i Horne Hallen.
Børnene er i alderen 0-3 år, og de er nogle seje gymnaster. Det vil ingen være i tvivl om, når de til den store Gymnastikopvisning lørdag den 23. marts viser, hvad de kan.
– Det er da opvisningens højdepunkt siger Annemette Bøtcher med et grin. Hun er en af tre ledere, som sørger for, at børnene indleder hver træning med at sige, hvad de hedder, inden både børn og forældre bliver varmet op i fuld fart. Mens børnene får lidt frugt, stiller forældre diverse redskaber frem, og så er der bliver der tumlet rundt. Børnene er på nuværende tidspunkt helt fortrolige med redskaberne.
– Nu kaster han sig ud i det hele. Det er fantastisk at se den udvikling også motorisk, han har gennemgået i løbet af sæsonen, fortæller Tenna Hansen om sin søn, Jonathan på to år.
Carsten Nørgaard er kommet fra Kvong med Lærke på tre år.
– Vi var med på holdet i Kvong sidste år, men i år var der ikke nok børn til et hold. Så måtte vi til Horne, for selvfølgelig skulle hun til gymnastik, siger Carsten, der stammer fra Horne.
Da børnene havde fået udleveret udstyret til opvisningen, var maden klar, lasagne og salat, til 80 personer, 33 børn og 47 voksne.

Ref. Bente Jakobsen. Horneposten
Billeder. Leif Sønderskov

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):