Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fra Danmark til Castleford, en kicker forfølger drømmen om at spille College Football

Udvekslingsstuderende kommer til USA for en række forskellige årsager. Én person især for at følge en drøm om at spille “college football”.

Rasmus Dinesen ankom til Castleford fra Danmark. Selvom han går på en lille skole, stopper det ham ikke i at forfølge de store drømme.

“I alle mine år som træner, har jeg aldrig haft en, der kan sparke en bold som han kan,” siger Castlefords fodboldtræner, Russell Burnum.

Dinesen siger, “nogle gange ved jeg ikke hvor langt jeg sparker den ned af banen, jeg sparker den for langt.”

Rasmus Dinesen er ligesom alle andre highschool fodboldspillere. Han ønsker at spille college football. Selvfølgelig er det mere en realitet for nogle end for andre.

Men hvor mange teenagere kan gøre dette?

rasmusdinesenfootball_01

“Han kan placere bolden, han sparker dem over taget, og vi er nødt til at have en person på parkeringspladsen, når han sparker,” tilføjede Burnum.

“Jeg ønsker at få mine punts op til 60, men min kickoff er i backfield hver gang, så det er godt,” tilføjede Dinesen.

Han voksede op med at spille fodbold, men har også spillet 9-mands (amerikansk) fodbold i Danmark. Der er bare noget om amerikansk fodbold.

Dinesen tilføjede: “Jeg kunne godt lide at spille fodbold, men jeg fik skadet. Jeg kan lide at ramme nogen, men det kan vi ikke gøre i fodbold, så jeg spiller amerikansk fodbold i stedet.”

Desværre har Castleford en 1-6 rekord og han har ikke haft særlig mange forsøg til at sparke field goals …

“Han er på et 8-mands hold, vi har ikke et godt år, når han kommer på en større skole, kan han sparke mere. Vi kommer til at give ham mange forsøg de næste par uger, han har ikke misset dem, de er bare blevet blokeret.” tilføjer Burnum

“Han er en perfektionist, han bliver efter træning, han kom til Amerika for at spille amerikansk fodbold, så det er han fokuseret på.” forklarer Burnum.

Dinesen arbejder på at lave en ‘kanal’ for at fremvise sine højdepunkter og de er igang med at sende breve til college trænere.

“Hvis jeg kan, skal det være det bedste af det bedste. Men jeg vil gerne bare spille på college,” tilføjede Dinesen.

 

 

Artiklen er taget direkte fra kmvt og oversat.

Original artikel: http://www.kmvt.com/content/sports/From-Denmark-to-Castleford-a-kicker-pursues-dream-of-playing-college-football-398062491.html

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):