Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Horne Brugsen er en succes

Martin Hansen og Horne Dagli’ Brugs har været på forsiden af JV grundet den store succes. Læs artiklen herunder – (taget direkte fra JydskeVestkysten)

Martin Hansen havde netop leveret et overskud på to millioner kroner i Superbrugsen i Bramming, da han i 2013 blev hentet til den skrantende Dagli’Brugsen i Horne, hvor Jasmine og Hanne er ansat. Her er han lykkedes med sin mission. Omsætningen vokser – indtil nu i år med 11 procent.

HorneBrugsMartin_02

 

Uddeleren i Superbrugsen i Nørre Nebel, Allan Knudsen, er kort og kontant omkring Dagli’Brugsen i Horne, der har hørt under Nørre Nebel i fire år.

– Var udviklingen ikke vendt ville den være lukningstruet, siger han, der for to år siden traf beslutning om at skifte uddeler.

– Set i bakspejlet havde vi ansat en uddeler, der var for ung. Nu fik vi en meget erfaren, og vi følger udviklingen med interesse, siger Allan Knudsen.

Interessen skyldes ikke mindst, at det går så godt i Horne, at den ny uddeler, Martin Hansen, er begyndt at drømme om udvidelser.

– Det er jo ingen hemmelighed, at vi har en mørk og slidt brugs, men nu skal vi først vise, at væksten er kommet for at blive, siger han.

Da han overtog Superbrugsen i Bramming i år 2001, balancerede regnskabet med et rundt nul. Da han forlod den i 2013 var det med et overskud på to millioner og en omsætning på 50 millioner kroner.

– Brugsen har en meget stor lokal opbakning. Byens befolkning har et stort ønske om at bevare deres butik, og det er et rigtigt godt grundlag, men hvor højt, vi kan få omsætningen op, tør jeg ikke gætte på, siger han.

I 2014 var væksten på fem procent og årets resultat blev et overskud på 225.000 kroner. I år er er lige nu noteret en vækst på 11 procent.

Forklaringen er lige til ifølge Martin Hansen.

– Jeg begyndte med at rydde op, så kunderne kunne komme rundt og overskue butikken. Så kiggede jeg på sortimentet. For eksempel var der kun seks slags kød, mest fars, medister og flæsk, nu har vi 20-25 forskellige slags, siger han.

HorneBrugsMartin_01

 

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):