Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Del Din Gode Coronahistorie

I denne kolde tid, hvor vi ovenikøbet må undvære hinandens selskab, har vi brug for at dele noget Corona-Kærlighed. Derfor spørger jeg nu DIG: Hvad gør du for at holde humøret højt i denne specielle tid? Hvad har Corona medbragt af positivt for dig? Det kan være hvad som helst, både noget du gør for andre, eller noget andre har gjort for dig. At du nu går ugentlige ture med naboen, eller bager Corona-Kage og deler ud på vejen. Lad os inspirere hinanden og bekæmpe corona-trætheden ved at dele byens positive corona-historier her på www.horne.nu. Send din gode historie til vision@horne-varde.dk vedhæft gerne billeder, hvis du har det, så deler vi din historie her på hjemmesiden.

Jeg starter med den første historie der emmer af Corona-Kærlighed fra utrætteligt personale til de yngste skolebørn på Horne skole.

SFO Myretuen sender nødhjælpspakke til børnene

Forleden kom der en sms til forældre, hvis børn ikke kommer i Myretuen for tiden pga. Corona. Shh…men vi kommer forbi med en lille hilsen til jeres børn. Laura åbnede spændt posen og hev en masse hyggelige krea-ting frem; perler, garn, materialer til at lave en maske osv. Derudover indeholdt posen en af de helt speciel særlige myre-boller, som børnene normalt får hver eftermiddag, når de lander i Myretuen efter endt skoledag. Den spiste Laura hurtigere end man kan sige coronatræthed. Hun mente at den duftede af Myren, som skolens SFO hedder i daglig tale. Vi fik også opskrift på myre-bollerne og myrernes pandekager, så nu må vi i gang i køkkenet. Tænk sig at personalet har overskud til dette, når de samtidig passer deres arbejde i Myretuen, med de børn der er i nødpasning. Det kan man da kalde corona-kærlighed! Lauras sejrsdans var da heller ikke til at tage fejl af i går, da hun fik at vide at skolen igen starter i næste uge for 0-4.klasse. Jeg tør godt sige på vegne af personale og elever at de glæder sig helt vildt til at se hinanden igen!

Tusind tak til personalet i Myren for at bringe børnene hygge på afstand!

Venlig hilsen Lauras mor, Johanne Vendelbo.

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):