Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Spejderne er klar til at tage hul på en ny sæson

Spejderne i Horne tager hul på et nyt spejderår med nye initiativer og samarbejde. Vi har planlagt 9(x2) fællesmøder med DDS spejderne i Sig og Tistrup. Det vil sige, at ca. hvert fjerde møde bliver afholdt i enten Sig, Tistrup eller Horne, hvor mødet er arrangeret af værterne. Bæver/ Ulveflokken vil have deres møder med jævnaldrende fra Sig og Tistrup og ligeledes for Junior/Tropsspejdere. Vi vil forsøge at arrangere weekendture sammen og tage samlet på Sct. Georgsløb i Assenbæk.

ptr

Spejder For En Dag, tirsdag d. 27/8 fra kl. 15:00 til kl. 17:00.

Den nye sæson skydes i gang med arrangementet, Spejder for en dag samt oprykning og uddeling af årsstjerner, som igen i år vil blive afholdt i Vikingelunden. Der vil være underholdning til børnene med forskellige spejderaktiviteter. Arrangementet er for alle børn i skolealderen, forældre er meget velkomne.

Oprykningsceremoni og uddeling af årsstjerner kl. 17:00 til 19:30 hvor forældre og andre interesserede, inviteres til at deltage og grille medbragt mad.

Møder for Bæver og Ulve (0-3 Klasse) bliver mandage kl. 15:30 til 17:00 med start d. 2/9 Børnene bliver afhentet i SFO på Horne Skole, hvis dette ønskes. En del af fællesmøderne med Sig og Tistrup vil ligge om lørdagen fra 10-13.

Møder for Juniorer og Tropsspejdere (4-7 Klasse) bliver onsdage kl. 18:30 til 20:30 med start d. 21/8 Møderne afsluttes en halv time tidligere efter uge 42. Fællesmøderne med Sig og Tistrup ligger fortrinsvis om onsdagen.

Kontakt gruppeleder Jesper Simonsen på tlf. 20221202 eller mail til j.s@mail.dk

Fede spejderoplevelser med KFUM spejderne Horne-Tistrup:

Se også mere på vores hjemmeside:

https://horne-varde.dk/n/fritid/spejder/

Loading

Tilmeld vores nyhedsmail

Vælg nyhedsbrev(e):